Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

1-4/11 η Athens Fashion Week στο Ζάππειο, μόνο ο Ζούλιας πάει Νιάρχος

1-4/11 η Athens Fashion Week στο Ζάππειο...

Για 33η χρονιά ο παλμός της εγχώριας μόδας στην πρωτεύουσα, θα προβληθεί από media διεθνούς εμβέλειας

Στο Ζάππειο Μέγαρο, θα διεξαχθεί η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας το τετραήμερο 1- 4/11 με επιδείξεις Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών μόδας, αγαπημένων fashion brands, αλλά και νέων ταλέντων. Πιο συγκεκριμένα, θα «ανοίξει» την Τετάρτη 1/11 με τον οίκο μόδας Nikos- Takis και με την haute couture συλλογή «Illusions», γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο τα 60 χρόνια δημιουργίας Nikos-Takis.

Στη συνέχεια, η σχεδιάστρια μόδας Irene Angelopoulos έρχεται με νέα haute couture συλλογή και με μοναδικές δημιουργίες. Την πρώτη μέρα της Εβδομάδας Μόδας θα κλείσει ο οίκος μόδας Kathy Heyndels  με βραδινά αέρινα φορέματα που χαρακτηρίζονται από τις διακυμάνσεις αποχρώσεων, ενώ ο Marios Togos με σλόγκαν "do it for the nights you only had yourself"παρουσιάζει τη νέα συλλογή Night Drops. 
Η δεύτερη μέρα της 33ης Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, την Πέμπτη 2/11 είναι αφιερωμένη στους νέους σχεδιαστές -New Designers Awards by Huawei Watch GT4. Έντεκα νέοι σχεδιαστές μόδας θα διεκδικήσουν τέσσερα πολύ σημαντικά έπαθλα: Best Catwalk, Best Trendsetter, Best New Designer και το Best Fashion Tech Wearable.

Η τρίτη μέρα της 33ης Athens Fashion Week, την Παρασκευή 3/11 θα ξεκινήσει με τις δημιουργίες της Suzana Peric. Η σχεδιάστρια μόδας από την Σερβία για πρώτη φορά θα παρουσιάσει τη δουλειά της στο ελληνικό κοινό. Στη συνέχεια το fashion brand Xana θα παρουσιάσει την συλλογή «Intriguing Simplicity». Την σκυτάλη θα πάρει η ταλαντούχα Κύπρια σχεδιάστρια μόδας Afroditi Hera με την πολυπολιτισμική, prêt-à-porter συλλογή «Culture Fusion» .Την τρίτη μέρα θα κλείσει ο σχεδιαστής μόδας Konstantinos Tsigaros με τη σειρά «k7 konstantinos tsigaros» δίνοντας βαρύτητα στον μινιμαλισμό, την άνεση, τη διαχρονικότητα και τη βιωσιμότητα.

Η τέταρτη μέρα της 33ης Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, το ερχόμενο Σάββατο θα ξεκινήσει με τις δημιουργίες του Vassilis Zoulias με την prêt-à- porter συλλογή s/s ‘24 και τίτλο «Birkin» στο επιβλητικό Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οι επιδείξεις μόδας θα συνεχιστούν στο Ζάππειο Μέγαρο με το fashion brand luxury κοσμημάτων Bold by Angelique και τη σχεδιάστρια μόδας Olga Karaververis με τη συλλογή «Renaissance». Φινάλε θα κάνει το brand Temenos by Lakis Gavalas με θέμα την ξιφασκία. Όσοι βρεθούν στο Ζάππειο Μέγαρο θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια αναπάντεχη, genderless συλλογή.

Η διοργάνωση θα καλυφθεί από τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας μας αλλά και από μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού. Πιο συγκεκριμένα, από την Αμερική το δημοφιλές site, fashionweekonline.com που καλύπτει όλα τα Fashion Weeks ανά τον κόσμο, το L’Officiel Arabia, το Elle Serbia, από την Ιταλία το L’Officiel , το Pitty Magazine και το Office Magazine, το Sigma Cyprus κ.α.

 

Ειδήσεις Τώρα

Ανια Τέιλορ Τζόι: H μούσα της Dior Beauty μας ξεσηκώνει για τα Χριστούγεννα

Campaign girl της Loewe η 88χρονη Μάγκι Σμιθ, αμακιγιάριστη και με γκρίζα μαλλιά

Καιρός: Ένας ασυνήθιστα ζεστός Οκτώβριος - Πότε θα πέσει η θερμοκρασία

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View