Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Campaign girl της Loewe η 88χρονη Μάγκι Σμιθ, αμακιγιάριστη και με γκρίζα μαλλιά

Campaign girl της Loewe η 88χρονη Μάγκι ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μόδα χωρίς ηλικία και με φυσικές ρυτίδες το μήνυμα, ενθουσιασμένη η Vogue

To ευρύτερο κοινό τη γνωρίζει από τις ταινίες «Δωμάτιο με θέα», «Χάρι Πότερ» και το σήριαλ εποχής «Downton Abbey» όπου «έσκισε» ως σνομπ, υπέργηρη αριστοκράτισσα.

Όμως η καριέρα της 88χρονης βρετανίδας ηθοποιού Μάγκι Σμιθ είναι γεμάτη θριάμβους υποκριτικής τέχνης και κορυφαία βραβεία, μεταξύ των οποίων 2 Οσκαρ. Μόλις όμως εξέπληξε άπαντες  ως μούσα high fashion διαφημιστικής καμπάνιας. Ποζάρει ως μοντέλο της super trendy εταιρείας Loewe ανταγωνιζόμενη σε εντυπώσεις την 102χρονη guru του style Iris Ipfel.  Mετά από 60 χρόνια καλλιτεχνικής διαδρομής, ακτιβιστική δράση και έχοντας νικήσει το γλαύκωμα και τον καρκίνο του μαστού αποδέχθηκε με κέφι αυτή τη νέα πρόκληση.

Στις τρεις λήψεις του, επίσης θρυλικού φωτογράφου μόδας, Γιούργκεν Τέλερ, η Μάγκι Σμιθ εμφανίζεται χωρίς μακιγιάζ και με τα φυσικά της γκρίζα μαλλιά, φορώντας κομμάτια από την collection άνοιξη/καλοκαίρι 2024 του ισπανικού οίκου. Υπερήφανη για τις ρυτίδες της, που αντιρποσωπεύουν τα πεπραγμένα και τις εμπειρίες μιας ζωής. Μια καφέ, ογκώδη γούνα, ένα ασπρόμαυρο outfit με βολάν αλλά και ένα μπλε σατέν πουκάμισο, προβάλλονται με έξυπνο, υπαινικτικό βλέμμα μαζί με τις δημοφιλείς, ομώνυμες τσάντες.  

H Loewe έχει χρησιμοποιήσει τελευταία και άλλους ηθοποιούς από το Ηνωμένο Βασιλειο, όπως τους Τζος O Κόνορ και Tζέιμι Ντόρναν. «Ωστόσο, υπάρχει κάτι ιδιαίτερα ευφάνταστο στον κόσμο της υψηλής μόδας της Μάγκι Σμιθ. Αυτό δείχνει ότι το υπέροχο στυλ και οι δεξιότητες κάποιου στο να ποζάρει δεν έχουν ηλικία», αναφέρει η Vogue.

Οι φωτογραφίες, στις οποίες  με την απίστευτα stylish και αμακιγιάριστη Μάγκι Σμιθ κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον δημιουργικό διευθυντή της Loewe στη Βόρεια Ιρλανδία, Jonathan Anderson, πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους. Στην ίδια καμπάνια πρωταγωνιστούν ακόμη οι ηθοποιοί Ντακότα Φάνινγκ και Τζος Ο'Κόνορ, αλλά την αίσθηση την κάνει η 66χρονη «μορφή» της αφρόκρεμας του βρετανικού θεάτρου και σινεμά. Και δικαίως.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View