Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ριάνα: Ανάρπαστη η κατακόκκινη φόρμα της στο Super Bowl (Loewe με τιμή 2.900 δολάρια)

Ριάνα: Ανάρπαστη η κατακόκκινη φόρμα της...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εκατομμύρια κόσμου τη θαύμασαν στο διαδίκτυο, ακόμα μια φορά η πρωτοποριακή RiRi δημιούργησε δικό της trend

Eνα iconic outfit που προκάλεσε «πανικό» ζήτησης δεσπόζει στα δημοσιεύματα των fashion media τα τελευταία 24ωρα:

Η pop diva Ριάνα, founder του beauty label Fenty, επηρέασε απίστευτα την απήχηση στις ολόσωμες φόρμες του cargo- athleisure style.

Μόνο λίγες ώρες χρειάστηκαν μετά την ανακοίνωση του διάσημου, ισπανικού οίκου Loewe ότι κυκλοφορεί μία ειδική έκδοση της κόκκινης ολόσωμης φόρμας  που φόρεσε  τραγουδίστρια στο ημίχρονο του Super Bowl 2023 για να «εξαφανιστεί»! Το outfit στο statement χρώμα του φετινού χειμώνα, το έντονο κόκκινο, έκανε θραύση στη σκηνή εδώ και οκτώ μήνες, αλλά μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά προκαλώντας ταχύτατα sold out.  Φτιαγμένο από ζέρσει και βαμβακερό καμβά  φθάνει την τιμή των 2.900 δολαρίων.

 

 

 Το ανάρπαστο jumpsuit σχεδιάστηκε ειδικά για την performer και είδωλο της μόδας ώστε να ανταποκριθεί στη δυναμική χορογραφία του show. Ηταν ανοιχτό ώστε να υπογραμμίζεται η δεύτερη εγκυμοσύνη της. Διακοσμημένο με τρεις vintage διαμαντένιες καρφίτσες και ένα πλαστικοποιημένο metallic bustier του σχεδιαστή Jonathan Anderson εξελίχθηκε σε ένα ρούχο που έγραψε τη δική του ιστορία στο Super Bowl.  

Την συνδύασε με ένα ζευγάρι κόκκινα Margiela sneakers και ένα μακρύ ογκώδες puffer παλτό με ασορτί γάντια και ετικέτα Alaia.

Η εμβληματική αυτή εμφάνιση προσέλκυσε 121 εκατομμύρια θεατές ενώ έχει προβληθεί περίπου 191 εκατομμύρια φορές στο YouTube. Η  special edition  της φόρμας έγινε ανάρπαστη στο website του οίκου Loewe, στο Casa Loewe της Μαδρίτης, σε Λονδίνο, Ντουμπάι και επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως. Τι λέτε, ώρα να αγοράσουμε τη δική μας cargo jumpsuit σε έντονο χρώμα;  

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View