Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Street style love: Το νέο, πανάκριβο πάθος των fashionistas λέγεται Squeeze bag

Street style love: Το νέο, πανάκριβο πάθ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το μεγάλο hit του ισπανικού οίκου Loewe «έσκισε» στους δρόμους Νέας Υόρκης και Παρισιού

Δεν την λες και … φθηνή, καθώς κοστίζει πάνω από 3000 ευρώ!

Όμως όσες επιμένουν να κρατούν πανάκριβες, επώνυμες τσάντες την έχουν ερωτευτεί! Η Squeeze bag προέρχεται από το ισπανικό, luxury label Loewe. Eχει προκαλέσει απανωτά δημοσιεύματα λόγω της διεθνούς της απήχησης αλλά και των αμέτρητων εικόνων της στο street style των Εβδομάδων Μόδας. Αυτή τη στιγμή θεωρείται η πιο ποθητή «it bag» σύμφωνα με τους στυλίστες, τα περιοδικά και τους φωτορεπόρτερ μόδας.

 

 Ο οίκος Loewe που έχει ιδρυθεί το 1846 στη Μαδρίτη είναι ο παλιότερος του ισχυρού ομίλου LVMH. Εξελίχθηκε μέσα από στενή του σχέση με τους royal κύκλους, τον αγάπησαν διασημότητες όπως η Αβα Γκάρντερ , η Ρίτα Χέιγουορθ και η Μάρλεν Ντήτριχ και τα τελευταία χρόνια έχει ανανεωθεί προτείνοντας καινοτομία, εκκεντρικότητα και υψηλή ποιότητα. Με ambassadors τους Τζος Ο Κόνορ και Τζέιμι Ντόρναν οι πωλήσεις έχουν ανέβει κατακόρυφα και ο οδηγός Lyst ανέβασε την εταιρεία στη δεύτερη θέση καταναλωτικής δημοτικότητας μετά τη Miu Miu.

Squeeze bag

Squeeze bag

Loewe fall winter 2023- 2024

Loewe fall winter 2023- 2024

Loewe spring 2024

Loewe spring 2024

Με επικεφαλής την γόνο Sheila Loewe, τα προιόντα Loewe τυγχάνουν πια ευρύτερης αναγνωρισιμότητας. Οι τσάντες πρωταγωνιστούν στο shopping συγκριτικά με ρούχα, γυαλιά και αρώματα. Η τσάντα Squeeze που συχνά επιτυγχάνει sold out και επανακυκλοφορεί σε καινούρια χρώματα, ανήκει στην κατηγορία των all day hobo bags. Eίναι μαλακή, καθώς είναι φτιαγμένη από απαλό δέρμα nappa και στο σχεδιασμό της ξεχωρίζουν το ημικύκλιο με τις σούρες και η χοντρή αλυσίδα με το logo σήμα. Θα την βρείτε σε small- medium. Stars και Influencers (Eμιλι Ραταζκόβσκι, Τζένιφερ Λόρενς, Αλέξα Τσανγκ, Κένταλ Τζένερ, Σοφία Ρίτσι0 έχουν σπεύσει να την φορέσουν με το που εμφανίστηκε. Αυτή τη σαιζόν αλλά και την επόμενη ανταγωνίζεται τις προτάσεις στις ευρύχωρες, καθημερινές τσάντες των Bottega Veneta, The Row, Saint Laurent, Jacquemus, Dior, Ferragamo. Vogue, Elle κ.α την υμνούν. Ρίξτε μια ματιά.

 

Ferrragamo- Bottega Veneta

Ferrragamo- Bottega Veneta

Bottega Veneta

Bottega Veneta

Saint Laurent- Dior

Saint Laurent- Dior

Jaquemus- The Row

Jaquemus- The Row

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View