Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Οι νέες μορφές του μαύρου φορέματος, όσα είδαμε σε κορυφαίες πασαρέλες και πολυκαταστήματα

Οι νέες μορφές του μαύρου φορέματος, όσα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Και πάλι απαραίτητο το λεγόμενο little black dress αλλά και οι πιο αμπιγιέ εκδοχές του, δείτε φωτο και βγείτε για ψώνια

Xειμερινή σαιζόν χωρίς μαύρο φόρεμα γίνεται; Δεν γίνεται!

Είτε μιλάμε για το «little black dress» των πολλαπλών χρήσεων αλλά και για πιο βραδινές εκδοχές, το διεθνές προσκήνιο της μόδας δεν χάνει ποτέ την εμμονή με το συγκεκριμένο ρούχο. Τι είδαμε λοιπόν στις πιο επιφανείς πασαρέλες αλλά και στα προσιτά πολυκαταστήματα στα μέρη μας;

1. Ντραπάρισμα και σουπλάρισμα «σκίζουν». Τα μαύρα φορέματα που σουρώνουν και διπλώνουν σε όλη την επιφάνειά τους αλλά και σε κάποια σημεία τους, κυκλοφορούν σε όλα τα μήκη και σε αμέτρητες εκδοχές. Αμάνικα, έξωμα, μακρυμάνικα, στράπλες, μονόπαντα, με βάτες ή όχι, με sexy ανοίγματα ή χωρίς, υποκλίνονται στο λεγόμενο ruched trend, δηλαδή υμνούν τις πτυχές που αγκαλιάζουν το σώμα. Πολύ «καινούρια» θεωρούνται τα σουρώματα από υφάσματα που παραπέμπουν σε τούλι.

Tory Burch

Tory Burch

Givenchy

Givenchy

Givenchy

Givenchy

2. Το στοιχείο του πουκάμισου απογειώνεται. Ακόμα και σε design με διαφάνειες, δαντέλες, φτερά, γραβάτες παρατηρούμε το συγκεκριμένο, ανδρόγυνο γιακά. Ετσι, το μαύρο φόρεμα φαντάζει πιο σοφιστικέ, νεανικό και σύγχρονο. Valentino και Dolce e Gabbana είναι ένθερμοι οπαδοί.

 3. Οι τύπου vintage φούστες, δηλαδή οι αναφορές σε παλιότερες δεκαετίες στο κάτω μέρος των φορεμάτων αποτελεί new entry πολυσυζητημένο στα διασημότερα περιοδικά. Εχουμε δηλαδή μίνι μπαλούν, νοσταλγικές κλεψύδρες, πλούσιες σουρωτές, αφαιρετικές «γοργονέ» και αρκετά σκισίματα.

4. Οι trendy υφές: Zέρσει διαφόρων συνθέσεων, τεχνητό δέρμα, βελούδο, δαντέλες, ζαρωμένο εφέ, κεντημένες διαφάνειες και «τελειώματα» με φτερά και βολάν μας έχουν σαγηνεύσει από πλευράς υλικών. Συχνά το μαύρο παντρεύεται με λευκό και metallics.

5. Tα στράπλες μεσουρανούν ξανά. Είτε σε ευθεία γραμμή, είτε σε κόψιμο «καρδιά», είναι εδώ και να κατακτήσουν τις πιο νεαρές ηλικίες. Φοριούνται όμως και με εσωτερικές μπλούζες ή πουκάμισα για όσες διστάζουν να δείξουν τόση γυμνή επιδερμίδα.

Valentino

Valentino

Valentino

Valentino

Dolce e Gabbana

Dolce e Gabbana

Dolce e Gabbana

Dolce e Gabbana

Versace

Versace

Alexander Mc Queen

Alexander Mc Queen

Dior

Dior

Dior

Dior

Dior

Dior

Elie Saab- Armani

Elie Saab- Armani

Balenciaga

Balenciaga

Givenchy

Givenchy

* Από εκεί και πέρα διατηρούνται τα στοιχεία του κορσέ στο μπούστο (κυρίως σε στενές γραμμές) και παραμένουν ως επιλογές τα slip dresses σε ύφος κομπινεζόν, τα blazer dresses, τα αέρινα πλισέ  και τα κρουαζέ που έχουν όμως πολυφορεθεί και κουράσει… Διαλέξτε κάτι πιο φρέσκο.

ΣΤΙΣ "ΑΛΥΣΙΔΕΣ"

 

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View