Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Adieu Paris με Chanel: Χαλαρές διακοπές με τουίντ καφτάνια, ρίγες και σαγιονάρες…

Adieu Paris με Chanel: Χαλαρές διακοπές ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Εκλεισε» η παριζιάνικη εβδομάδα μόδας, οι διασημότητες χειροκρότησαν τα French girls της Virginie Viard

To αντίο στην Paris Fashion Week και στις collections της επόμενης άνοιξης άρθρωσε η αυτοκρατορία Chanel στο διακριτικά φωταγωγημένο Grand Palais Éphémère.

Η πασαρέλα μετέφερε νοητά το κοινό στην παραλιακή, λουλουδιασμένη πόλη Hyères, με την ανεμελιά των διακοπών να αντικατοπτρίζεται στα looks των μοντέλων. Η διάδοχος του Lagerfeld, Virginie Viard απέφυγε τις eighties αναφορές και τις στημένες σιλουέτες λανσάροντας ένα relaxed & casual holiday style.

Η ιδέα ενός French girl πιο χαλαρού δέσποσε. Είδαμε ρευστά, μακριά καφτάνια από τουίντ, πολλές χαρούμενες ρίγες και καρό, jogger pants, boxy σακάκια σαν φορεματάκια, ντεκολτέ «πόλο» και «v», πλεκτά σετ με φούστες, ενώ το μπουκλέ ύφασμα αντικαταστάθηκε από πετσετέ. Eντύπωση έκαναν οι νέες μπαλαρίνες με τους φιόγκους και οι σαγιονάρες flip flops. Επίσης οι αστραφτερές τσέπες και οι άφθονες logo αλυσίδες.

«Η Ready-to-Wear συλλογή για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 είναι μια ωδή στην ελευθερία και την κίνηση και αφηγείται μια ιστορία που έχει τις ρίζες της στους κήπους της Villa Noailles» αποσαφήνισε η Viard.

Οι celebrities που παρακολούθησαν το show ήταν ντυμένοι βέβαια με Chanel total οutfits. Ανάμεσά τους Πενέλοπε Κρουζ, Σαρλότ Κασιράγκι, Εμίλια Κλαρκ, Καμίλα Μορόνε, Kαρολίν ντε Μεργκρέ, Ινές ντε λα Φρεσάνζ, Usher, αδελφές Χίλτον κ.α.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View