Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Αιγιώτης Αλεξάντερ Πέιν θα έρθει με τη νέα του ταινία «Τα Παιδιά του Χειμώνα» στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Ο Αιγιώτης Αλεξάντερ Πέιν θα έρθει με τη...

Στο φιλμ που θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες τον ερχόμενο Ιανουάριο, πρωταγωνιστεί ο Πολ Τζιαμάτι

Ο Ελληνοαμερικανός σεναριογράφος και σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν από την Ομάχα της πολιτείας Νεμπράσκα, των ΗΠΑ, η οικογένεια του οποίου έλκει την καταγωγή της από το Αίγιο, έρχεται ξανά στη χώρα μας και δη στο 64ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για να παρουσιάσει τη νέα του ταινία με τίτλο «Τα Παιδιά του Χειμώνα – The Holdovers». Το συγκεκριμένο φιλμ σηματοδοτεί την εκ νέου συνεργασία του με τον Αμερικανό ηθοποιό Πολ Τζιαμάτι μετά το Οσκαρικό «Πλαγίως - Sideways» και μάλιστα έκανε ήδη την πρεμιέρα του στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο.

Ο διάσημος δημιουργός τιμημένος και με Όσκαρ σεναρίου, θα βρεθεί λοιπόν στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει τη νέα του ταινία με πρωταγωνιστές τους Πολ Τζιαμάτι, ΝταΒάιν Τζόι Ράντολφ, Κάρι Πρέστον και Ντόμινικ Σέσα, σε σενάριο Ντέιβιντ Χέμινγκσον.

Η ταινία, όπως γράφει το flix.gr, ένα ταξίδι αυτογνωσίας, διανθισμένο με το τρυφερό άγγιγμα και το γνώριμο περιπαικτικό χιούμορ του Αλεξάντερ Πέιν, μάς μεταφέρει σε ένα διακεκριμένο αμερικανικό κολέγιο, στη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών, τη δεκαετία του 1970. Ένας δύστροπος καθηγητής είναι αναγκασμένος να παραμείνει στο campus του κολεγίου, επιφορτισμένος με το καθήκον να προσέχει τους λίγους σπουδαστές, οι οποίοι θα περάσουν τις γιορτές ολομόναχοι, μακριά από τις οικογένειές τους. Σε αυτό το σκηνικό απομόνωσης, όπου το κρύο και το χιόνι καταπίνουν τα πάντα, ο καθηγητής θα αναπτύξει μια απίθανη σχέση με έναν απείθαρχο αλλά συγχρόνως ιδιοφυή μαθητή, ο οποίος προέρχεται από ένα ασταθές οικογενειακό περιβάλλον, αλλά και με την αρχιμαγείρισσα του κολεγίου, η οποία θρηνεί για την απώλεια του γιου της στο πόλεμο του Βιετνάμ.

Οι τρεις φαινομενικά αταίριαστοι χαρακτήρες, ο καθένας τους φορτωμένος με βαθιές πληγές, θα έρθουν κοντά.

Η ταινία «Τα Παιδιά του Χειμώνα» που αναμένεται να ντεμπουτάρει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 27 Οκτωβρίου 2023, θα αρχίσει να προβάλλεται στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες από τις 25 Ιανουαρίου 2024, σε διανομή από την εταιρεία Tanweer.

Την ταινία την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture