Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Breast Cancer: Κυκλοφορεί το Pink Ribbon Bracelet με πρέσβειρα την Ελένη Μενεγάκη

Breast Cancer: Κυκλοφορεί το Pink Ribbon...

Καθιερωμένο το κάλεσμα της Estée Lauder Hellas τον Οκτώβριο για να σωθούν ζωές

Mην αγνοήσετε και φέτος την πρωτοβουλία του Pink Ribbon Bracelet με πρέσβειρα την Ελένη Μενεγάκη.

Από το 2005 η Estée Lauder Hellas συνεργάζεται με το γνωστό σχεδιαστή Duka, για τη δημιουργία του συλλεκτικού ροζ βραχιολιού, συμβόλου πλέον του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού και της σημασίας για έγκαιρη ενημέρωση και πρόληψη. Τα έσοδα των πωλήσεων χρηματοδοτούν το σπουδαίο έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Επισημαίνουμε ότι η Estée Lauder Companies έχει συγκεντρώσει πάνω από 118 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως από κάθε χώρα όπου δραστηριοποιείται, συμβάλλοντας στην προσπάθεια που γίνεται. Η Εκστρατεία για τον Καρκίνο του Μαστού υποστηρίζει παγκοσμίως πάνω από 60 οργανισμούς σχετικούς με τον καρκίνο. Παράλληλα, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 5000 δωρεάν μαστογραφίες από τον κινητό «ροζ» μαστογράφο της Estée Lauder Hellas, σε απομακρυσμένες πόλεις και νησιά σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Σύμφωνα με την αγαπημένη και αγέραστη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού και κεντρικό πρόσωπο της ελληνικής καμπάνιας του Pink Ribbon Bracelet: «Η ομορφιά προφανώς και μας ενώνει σε αυτόν τον κοινό αγώνα με την Estee Lauder Companies κατά του καρκίνου του μαστού. Ας αποτελέσουμε όλοι μαζί και φέτος τους πρεσβευτές της Εκστρατείας, αγκαλιάζοντας, όπως το βραχιόλι, αυτή τη τόσο σημαντική πρωτοβουλία η οποία δίνει ελπίδα και σώζει ζωές».

* Το βραχιόλι είναι διαθέσιμο από τις 2 Οκτωβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, στη συμβολική τιμή των 15€  από όλα τα επίσημα σημεία πώλησης των προϊόντων Estée Lauder σε όλη την Ελλάδα, από το site esteelauder.gr, από το δίκτυο φαρμακείων που διαθέτουν προϊόντα Darphin και από επιλεγμένα κομμωτήρια με προϊόντα AVEDA.

Ειδήσεις Τώρα

Αγωνία για τους 1.100 εργαζομένους της Hellenic Train - Δεύτερο απαγορευτικό στο σιδηρόδρομο και φημολογία για αλλαγές στα εργασιακά

Rabanne H&M από 9/11: Ρούχα φουτουριστικού glam, στην παριζιάνικη παρουσίαση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Tα φερμουάρ που τρέλαναν κόσμο: Ασυναγώνιστη η Ζεντάγια στη Louis Vuitton front row

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View