Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Rabanne H&M από 9/11: Ρούχα φουτουριστικού glam, στην παριζιάνικη παρουσίαση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Rabanne H&M από 9/11: Ρούχα φουτουρι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο θρυλικός γαλλικός οίκος συνεργάστηκε με τα γνωστά πολυκαταστήματα, φιλοσοφία το luxury design που κατεβαίνει στο δρόμο για όλους

Στο flagship κατάστημα H&M της Ερμού στην καρδιά της εμπορικής Αθήνας αλλά και στο διαδίκτυο on line μπορείτε να αποκτήσετε κομμάτια, ιδανικά για clubbing, από την πολυαναμενόμενη συλλογή Rabanne H&M. Ο σουηδικός κολοσσός πολυκαταστημάτων συνεχίζει τις ηχηρές designer συνεργασίες έτσι ώστε το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό να προσεγγίσει σε προσιτές τιμές διάσημα και επιδραστικά luxury labels.  Το πρωτοποριακό για την εποχή των sixties- seventies σήμα του Paco Rabanne, που συνδέθηκε με το φουτουριστικό, υπέρλαμπρο style και τη διαστημική αισθητική  στο Παρίσι αναβιώνει με τη συμβολή του art director  Julien Dossena. Από 9/11 η collection που υπογράφει για τα H&M κυκλοφορεί παγκοσμίως στα μεγαλύτερα megastores της «αλυσίδας».

Η σύμπραξη αυτή,  γιορτάστηκε στο ονομαστό νυχτερινό κλαμπ Silencio της γαλλικής πρωτεύουσας, προβάλλοντας γυναικεία και ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ, καθώς και είδη διακόσμησης σπιτιού. Εμφανίστηκαν on stage η  pop star από τη Σουηδία, Robyn, και η δημοφιλής DJ και παραγωγός Peggy Gou ενώ ο ζωντανός μύθος Cher ήταν special guest. Παρόντες Τζάρεντ Λέτο, Ιρίνα Σάικ, Ελ Φάνινγκ, Αιρις Λόου, Αλτον Μέισον, Ασλει Γκράχαμ, Tyga, Amina Muaddi κ.α. H «δική μας» Hλιάνα Παπαγεωργίου, η πατρική καλλονή που αυτή την περίοδο παρουσιάζει στην tv την εκπομπή Shopping Star, ήταν απαστράπτουσα με  archive H&M φόρεμα από τη συλλογή H&M Innovation Re-Enchantment story και ασημένιες γόβες.

«Ο οίκος Rabanne ήταν πάντα ένα brand που προσφέρει χαρά, γεγονός που αποτυπώνεται και στην παιχνιδιάρικη διάθεση της συλλογής Rabanne H&M. Θέλω πάντα οι άνθρωποι να αισθάνονται απελευθερωμένοι όταν φορούν τα ρούχα μας, γι’ αυτό ήταν υπέροχο να βλέπω τους καλεσμένους να διασκεδάζουν και να αγκαλιάζουν το δημιουργικό πνεύμα της συλλογής» ανέφερε ο Julien Dossena, creative director του οίκου Rabanne.

«Τι καλύτερο από το να αποκαλύψεις μια collection φτιαγμένη για στιγμές διασκέδασης και πάρτι σε ένα εμβληματικό νυχτερινό κλαμπ;» αναρωτήθηκε η Ann-Sofie Johansson, head of design womenswear and creative advisor της H&M.

Αναμένεται να ενθουσιάσουν τους καταναλωτές μια σιφόν τουαλέτα γεμάτη κρύσταλλα, cut out dresses, διάφορα λεοπάρ και πολλά metallics για parties!

Θυμίζουμε πως έχουν προηγηθεί limited σειρές σε συνεργασία με Lanvin, Versace, Giambattista Valli, Simone Rocha, Mugler κ.α. την πρώτη μέρα συνήθως σχηματίζονται «ουρές» στην Ερμού…

 

 Ειδήσεις Τώρα

Breast Cancer: Κυκλοφορεί το Pink Ribbon Bracelet με πρέσβειρα την Ελένη Μενεγάκη

Βενετία: Κυρίως νεαροί οι νεκροί του φονικού τροχαίου με το λεωφορείο

Σε αυτά τα φάρμακα αναμένεται έλλειψη τον χειμώνα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View