Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Βασιλική τιάρα και H&M; Η Λετίσια της Ισπανίας «γκρέμισε το κάστρο»

Βασιλική τιάρα και H&M; Η Λετίσια τη...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μια fashion queen που επιμένει στις low budget επιλογές έστω και μαζί με ανεκτίμητα στέμματα από τα σεντούκια του παλατιού

Μια αναπάντεχη επιλογή έκανε η 49χρονη βασίλισσα της Ισπανίας Λετίσια κόντρα στο royal dress code. Στο επίσημο δείπνο που παρέθεσαν στη Στοκχόλμη  βασιλιάς Γουσταύος και η σύζυγός του, Σίλβια, μαζί με τα παιδιά τους, τη διάδοχο πριγκίπισσα Βικτωρία και τον πρίγκιπα Κάρολο Φίλιππο με τους συζύγους τους, φόρεσε ένα τούλινο ball gown από την οικολογική σειρά Conscious των πολυκαταστημάτων H&M. Η επιλογή αυτή εξέπληξε επειδή ήταν μια πολύ επίσημη βραδιά όπου οι κυρίες φορούσαν βαρύτιμες βασιλικές τιάρες οι οποίες συνήθως συνδυάζονται με πανάκριβες τουαλέτες. Η Λετίσια συγκεκριμένα, ανέδειξε ένα μπλε φόρεμα γεμάτο φρου- φρου που τόνιζε τα πολύ γυμνασμένα της μπράτσα με επιβλητικό αξεσουάρ τη «Fleur-de-Lis» τιάρα που ανήκε στη Βασίλισσα Ena της Ισπανίας και την οποία κληρονόμησε  από την πεθερά της, βασίλισσα Σοφία. 

 

 

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που στηρίζει οικονομικές αλυσίδες ένδυσης προβάλλοντας τις low budget λύσεις. Πολλές φορές την έχουμε δει με Zara, Mango ή Massimo Dutti τα οποία προέρχονται από τη βιομηχανία της μόδας της πατρίδας της, οπότε επί σκανδιναβικού εδάφους ανέδειξε έναν σουηδικό κολοσσό ρούχων. Αυτό ήταν μάλιστα ένα από τα ωραιότερα look της αποδεικνύοντας πως δεν έχει σημασία το κόστος, αλλά πώς ξέρεις να φοράς κάτι σύμφωνα με την προσωπικό ύφος και την προσωπικότητά σου. Εννοείται αυτή η «ανατρεπτική» στιγμή της βασίλισσας και πρώην δημοσιογράφου έγινε ταχύτατα διεθνής είδηση. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View