Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Λετίσια: Όταν τα «Cinderella shoes» κλέβουν την παράσταση από το sexy μαύρο φόρεμα

Λετίσια: Όταν τα «Cinderella shoes» κλέβ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η διαφάνεια, τα κρύσταλλα και η κομψή γραμμή έχουν δημιουργήσει μια ξεχωριστή, συνομοταξία υποδημάτων

Όλα τα βλέμματα, ακόμα μια φορά, στη Λετίσια.

Αν και η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας εμφανίστηκε σύσσωμη στην καθιερωμένη τελετή των βραβείων Princess of Asturias, στο θέατρο Campoamor στο Οβιέδο, εκείνη ήταν στο επίκεντρο της προσοχής. Πανέτοιμη για τις διακρίσεις διεθνών προσωπικοτήτων των επιστημών, της τέχνης και του ακτιβισμού, έδωσε το παρόν με εφαρμοστό μαύρο midi dress. Oι παραλλαγές του φορέματος κυκλοφορούν μαζικά στην παγκόσμια αγορά, αν και το συγκεκριμένο προέρχεται από τον αριστοκρατικό αμερικάνικο οίκο Carolina Herrera. Το αξεσουάρ που έκλεψε πάντως τις εντυπώσεις και επικράτησε στο styling ήταν τα υπέρκομψα, λεπτεπίλεπτα γοβάκια Aquazzura, από πλέξι γκλας με κρύσταλλα.

Ανήκουν στην κατηγορία των παραμυθένιων Cinderella shoes που έχουν μονιμοποιηθεί στο fashion προσκήνιο τα τελευταία χρόνια. Κολακεύουν αφάνταστα το πόδι και μπορούν να αναβαθμίσουν το πιο αδιάφορο look μεμιάς. Το στοιχείο της διαφάνειας που επίσης έχει εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά υποδημάτων αποτελεί πρόσθετο ατού.

Η καλλίγραμμη και εμφανώς γυμνασμένη βασίλισσα Λετίσια επέλεξε συγκεκριμένα τα παπούτσια Gatsby Sling 75’ Gold Plexi Pumps. O oίκος Aquazzura ειδικεύεται στο συγκεκριμένο style και είχε μούσα την Μαρία Ολυμπία, εγγονή του τέως βασιλιά της Ελλάδας. Καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο κοσμοπολίτης κολομβιανός  Edgardo Osorio. Μαζί με τα labels Mach & Mach και Amina Muaddi εκπροσωπούν ένα πολύ θηλυκό ύφος με glam διάκοσμο, που προκάλεσε άπειρες απομιμήσεις στα πολυκαταστήματα και όχι μόνο.

 

Στην εκδήλωση η Λετίσια ξεσήκωσε τα φλας παρέα με τον σύζυγό της, βασιλιά Φελίπε ΣΤ’, την πεθερά της Σοφία και τις κόρες της, Λεονόρ και Σοφία. Ανάμεσα στους τιμώμενους και η star του Χόλιγουντ, Μέριλ Στριπ.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View