Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η JLo με Intimissimi, λατρεύει την ποίηση που της διαβάζει ο Μπεν στο κρεβάτι

Η JLo με Intimissimi, λατρεύει την ποίησ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Λανσάρει τώρα τη χειμερινή σειρά του ιταλικού brand εσωρούχων ως αισθησιακή brand ambassador

Είναι γεγονός πως ο φακός τη λατρεύει.

H 54χρονη λατίνα super star Τζένιφερ Λόπεζ παραμένει global ambassador της Intimissimi, αλλά τώρα παραμερίζει τα τιρκουάζ και φούξια εσώρουχα της περασμένης σαιζόν. Στην καινούρια καμπάνια που έχει τον ίδιο τίτλο με το τελευταίο της άλμπουμ «This is Me Now», τυλίγεται σε δαντέλες και μεταξωτά σε μαύρο, μπεζ σαμπανιζέ και σκούρο πράσινο. Δείχνει τόσο εκφραστική και sexy, ώστε οι φωτογραφίες που ανέβηκαν από κοινού στο Instagram της τραγουδίστριας και της εταιρείας  άγγιξαν ταχύτατα το 1 εκατομμύριο likes.

 

«Το «This is me now» αποτελεί μανιφέστο αυτοαποδοχής. Είναι το να αγκαλιάζεις αυτό που είσαι με κάθε τρόπο, σε συναισθηματικό και προσωπικό επίπεδο. Ηταν η τέλεια αφορμή να ξανασυνεργαστώ με την Intimissimi, άλλωστε τί είναι πιο προσωπικό από το εσώρουχο;» ανάφερε η ίδια στο Harper’s Bazaar. Η JLo δοκιμάζει σουτιέν, σλιπ, bodysuits, ρούχα ύπνου και ρομπάκια μπροστά στο φακό του Norman Jean Roy σε καλλιτεχνική διεύθυνσηRiccardo Ruini και Francesco Carrozzini.

Μίλησε μάλιστα για τις ιδιωτικές στιγμές φορώντας εσώρουχα. «Η νύχτα των ονείρων μου είναι να αισθάνομαι φρέσκια και ξεκούραστη μετά από ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Να μυρίζω υπέροχα από αιθέρια έλαια και να περιστοιχίζομαι από αναμμένα κεριά. Απολαμβάνω αφάνταστα τη ρουτίνα της περιποίησης με προιόντα νυκτός, serum και moisturizers. Eνώ θροίζει το μετάξι των της collection θα χαρώ ανάγνωση ποίησης με τον άντρα μου. Το λατρεύω να μου διαβάζει, έχει την πιο καθησυχαστική φωνή».

 

Εχοντας ανακηρυχθεί τρεις φορές «ομορφότερη γυναίκα του κόσμου» από το περιοδικό People ενώ το Forbes την έχει κατατάξει στην 38η θέση  των ισχυρότερων και πιο επιδραστικών γυναικών στον κόσμο, θεωρεί πως το θέμα της συλλογής αντικατοπτρίζει τη μουσική, τη μόδα και τη γυναικεία δύναμη, τρεις πυλώνες στους οποίους βασίστηκε η σταδιοδρομία της. Το πράσινο του νεφρίτη ήταν δική της επιλογή στην παλέτα του χειμώνα, καθώς πρόκειται για το αγαπημένο της χρώμα. Ο Μπεν Αφλεκ της έκανε πρόταση με σπάνιο πράσινο διαμάντι, ενώ το αξεπέραστο Versace φόρεμα απογείωσε τη φήμη της.

 

 «Πάντα λέω ότι το πράσινο χρώμα είναι το τυχερό μου. Ίσως μπορείτε να θυμηθείτε ένα συγκεκριμένο πράσινο φόρεμα. Συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή μου όπου συνέβησαν εκπληκτικά πράγματα όταν φορούσα πράσινο», υπογραμμίζει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View