Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Τζένιφερ Λόπεζ: Schiaparelli diva στο «ναό» του shopping, Neiman Marcus στο Λος Αντζελες

Τζένιφερ Λόπεζ: Schiaparelli diva στο «ν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με πολύ θηλυκή, στράπλες τουαλέτα βασισμένη στις ισχυρές τάσεις του κορσέ και του ντραπέ

Η λατίνα super star Τζένιφερ Λόπεζ ξέρει να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής ακόμα και αν εμφανίζεται σε χώρο γεμάτο διάσημες κυρίες. Στο υπέρλαμπρο party opening του νέου καταστήματος του παριζιάνικου οίκου Schiaparelli, εντός του luxury πολυκαταστήματος «Neiman Marcus» στο Μπέβερλι Χιλς, μαγνήτισε δικαίως τα φλας και τα βλέμματα.

Η 54χρονη JLo εμφανίστηκε με off white βραδινό φόρεμα Schiaparelli με στράπλες μπούστο στο επάνω μέρος και φούστα με μονόπαντες πτυχές. Πάνω στις καμπύλες της «έδειξαν» υπέροχα τα μεγάλα trends του κορσέ και του ντραπέ αλλά και η αισθησιακή υφή του σατινέ υφάσματος. Κοσμήματα και γυαλιά σε χρυσό που αντικατοπτρίζουν την χαρακτηριστική αισθητική Schiaparelli με έμπνευση τα γλυπτά και το σουρεαλισμό ολοκλήρωσαν το look. (Μάλιστα στον Τόπο επισημάνθηκε πως ειδικά με τα γυαλιά με τα χαραγμένα ανάγλυφα μάτια, δεν έβλεπε σχεδόν τίποτα, αλλά έσπευσε να τα φορέσει ως statement κομμάτι).

Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα και στο μακιγιάζ πρωταγωνιστούσαν η λάμψη της αγέραστης επιδερμίδας της και το κόκκινο κραγιόν. Ηταν σίγουρα η ντίβα της βραδιάς και φωτογραφήθηκε στο πλευρό του creative director, Daniel Roseberry. O τελευταίος που θεωρείται μέγας ανανεωτής του ιστορικού label, το οποίο χρονολογείται από το 1927 συνεργάζεται πια με τους σημαντικότερους στυλίστες του Χόλιγουντ.

Παρούσες στο event οι Ντέμι Μουρ, Ολίβια Γουάιλντ, Αντζελα Μπάσετ, Τζόι Κινγκ, Ρετζίνα Κινγκ, Ταρατζι Χένσον, Σάλομ Χάρλοου, Νατάσια Λιόνε κ.α. αλλά η Τζένιφερ είναι μόνο μια.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View