Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Γκουίνεθ Πάλτροου: Μίλησε για τα 50 και το διαζύγιο, όμως σόκαρε το κορμί της

 Γκουίνεθ Πάλτροου: Μίλησε για τα 50 και...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η κόκκινη διαφάνεια Gucci και το μοναδικό της ένστικτο στη μόδα πρωταγωνίστησαν στην τελευταία της συνέντευξη

Η super star και businesswoman Γκουίνεθ Πάλτροου βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της διεθνούς επικαιρότητας, μιλώντας και ποζάροντας στο περιοδικό Bustle.

Με αφορμή το νέο της βήμα ως founder της Goop, δηλαδή την εξειδικευμένη σειρά προιόντων good.clean.goop, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την οικογένειά της αλλά και σε όσα την απασχολούν στα 51 της. Βέβαια, το κοινό δεν στάθηκε τελικά τόσο στα λόγια της όσο εντυπωσιάστηκε με την υποδειγματική σιλουέτα της και το styling των μοναδικά trendy outfits της φωτογράφισης.

Gucci top και bra, Tiffany & Co. jew...

Gucci top και bra, Tiffany & Co. jewelry, Ferragamo παπούτσια

Η Γκουίνεθ δεν δίστασε να δείξει σχεδόν γυμνά τα οπίσθιά της αλλά και όλο το σώμα της μέσα από κόκκινες διαφάνειες Gucci underwear. Eννοείται πως επέλεξε την πιο hot μονοχρωμία της σαιζόν, δηλαδή το έντονο κόκκινο στο bodysuit, τα περιζήτητα παπούτσια του ανανεωμένου οίκου Ferragamo, τα αποκαλυπτικά hot pants, τα «τεατράλε» κοσμήματα του οίκου Schiaparelli και το black & white του Saint Laurent. «Παίζει τη μόδα στα δάχτυλα» και ο φακός την ερωτεύεται κάθε φορά. Στο μακιγιάζ της πρωταγωνίστησαν τα έντονα μάτια, με εσωτερικό μαύρο μολύβι.

Με μπλούζα και κοσμήματα Schiaparelli  κ...

Με μπλούζα και κοσμήματα Schiaparelli και παπούτσια Christian Louboutin

Με σύνολο Saint Laurent by Anthony Vacca...

Με σύνολο Saint Laurent by Anthony Vaccarello, σκουλαρίκια Patricia von Musulin και κολιέ Tiffany & Co.

Η ηλικία που φαίνεται και η… απόσυρση

Η δημοσιογράφος σχολίασε στο δημοσίευμα πως στη συνάντησή τους στα γραφεία Goop  της Santa Monica, η star δεν έδειχνε νεότερη από τα 51 της. Όταν ξεπερνάς την έκπληξη της τέλειας φιγούρας της, παρατηρείς πως το πρόσωπό της έχει αρκετές ρυτίδες, δηλαδή λέει όχι στα fillers, όμως φαντάζει ενυδατωμένο και φρέσκο.

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός ομολόγησε πως από τα social media εστιάζει στο Instagram, δεν χρησιμοποιεί τρελά φίλτρα στις αναρτήσεις της και ότι πατώντας τα 50 δεν αισθάνθηκε των πανικό που της προκάλεσαν τα 40. «Δεν με νοιάζει καθόλου τι λένε για μένα, τι σκέφτονται για μένα, αυτή είμαι. Νιώθω ότι στα 50 εμβάθυνα στον εαυτό μου. Και αυτό γίνεται όλο και καλύτερο. Αγαπώ τους φίλους μου, το σύζυγό μου, τα παιδιά μου. Ναι η δουλειά μου είναι σκληρή, ενώ θέλω να επικεντρωθώ στην οικογένεια. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι να πουλήσω τη Goop αλλά όταν συμβεί θα εξαφανιστώ κυριολεκτικά από τη δημόσια ζωή. Κανείς δεν θα με ξαναδεί ποτέ».  

Η καταπίεση της γυναικείας ρουτίνας

«Οι γυναίκες είμαστε προγραμματισμένες να είμαστε πολυάσχολες. Είναι σαν παράσημο για εμάς, που κουβαλάμε από την πατριαρχία, να πρέπει να αποδίδουμε περισσότερο από όσο μπορούμε. Θα ήθελα να περάσω στην επόμενη φάση, αυτή της ανακάλυψης και της τρυφερότητας, να αφήνω τη ζωή να ξεδιπλώνεται, σε αντίθεση με το τώρα, που αισθάνομαι ότι δεν κάνω αρκετά. Γιατί τώρα αν δώσω στον εαυτό μου άδεια για ένα Σαββατοκύριακο αρχίζω να αγχώνομαι σε φάση, πω πω, Θεέ μου, τι θα έπρεπε να κάνω τώρα; Ακόμα και όταν προσπαθώ να χαλαρώσω, σκέφτομαι, εντάξει, ήρθε η ώρα να πιάσω ένα καλό μυθιστόρημα! Και σκέφτομαι, Χριστέ μου, δεν μπορείς απλά να καθίσεις και να χαθείς στις σκέψεις σου;».

Χωρισμός και παιδιά

Αποκάλυψε επίσης ότι με τον πρώην σύζυγό της, τον τραγουδιστή των Goldplay Κρις Μάρτιν έφτιαξαν μια «συλλογή δεδομένων», προκειμένου να προετοιμαστούν τα παιδιά τους, Apple και Moses, για τον χωρισμό τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2003 και χώρισε το 2014.

«Τα παιδιά μου είναι υπέροχα. Είναι προσγειωμένα και αστεία. Δεν θέλαμε πραγματικά να βιώσουν το διαζύγιο ως τραύμα. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, φυσικά, αλλά δεν θέλαμε ποτέ να νιώσουν ότι βρίσκονται στη μέση ή ότι ο ένας από εμάς κατηγορεί τον άλλο. Εκείνη την εποχή, λοιπόν, έκανα μια έρευνα και διαπίστωσα από ενήλικες, που οι γονείς τους είχαν χωρίσει, ότι αυτό που τους είχε ενοχλήσει ήταν το γεγονός ότι οι γονείς τους δεν είχαν καθόλου καλή επαφή. Δεν μπορούσαν να καθίσουν σε ένα τραπέζι για να συζητήσουν για τα πιο απλά πράγματα με τα παιδιά τους. Έλεγα: "Αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να κάνω". Και πραγματικά δεν το κάναμε με τον σύζυγό μου», τόνισε. 

Περί πλουτισμού

Ποια όμως είναι η σχέση της με το χρήμα; Αποτελεί προτεραιότητά της, βλέποντας τον κόσμο να ξοδεύεται στην Goop;

«Ποτέ δεν με ένοιαζαν τα λεφτά. Δεν ήμουν ο τύπος που θα με προσέλκυε ο πραγματικά πολύ πλούσιος.  Δεν κάνω επιλογές για να χτίσω περιουσία. Ανέκαθεν συμμετείχα σε ανεξάρτητα φιλμ, τα χρήματα δεν ήταν ποτέ ο οδηγός μου» είπε.

 

Ειδήσεις Τώρα

Ο Αιγιώτης Νίκος Αναδιώτης είναι στο «I’m A Celebrity…Get me out of Here» και "σκίζει"

Εδώ έμεινε η Αντζελίνα Τζολί κατά την παραμονή της στην Ηλεία - Ξετρελαμένη με τη διαμονή της

Μamma Milano: Το ερωτικό γράμμα της αμερικανίδας J. J. Martin στη bella vita

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View