Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Γκουίνεθ Πάλτροου: «Ορκίζεται» στη βιταμίνη C, τώρα λανσάρει κρέμα ματιών στο Goop

Γκουίνεθ Πάλτροου: «Ορκίζεται» στη βιταμ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Εάν το δέρμα σου δείχνει υπέροχο, δεν έχεις ανάγκη για make up» η άποψη της αμερικανίδας star και beauty icon

Ένα καινούριο προιόν, τη Vita-C Brightening Eye Cream, η οποία διορθώνει τα σημάδια του χρόνου κάτω από τα μάτια, μόλις παρουσίασε η 50χρονη Γκουίνεθ Πάλτροου.

Κόντρα σε γραμμές, ρυτίδες, πρήξιμο και δυσχρωμία, έχει gel υφή με ενσωματωμένες micro πέρλες για έξτρα λάμψη. Ακλόνητο πρότυπο ομορφιάς, η πασίγνωστη ηθοποιός κι επιχειρηματίας μιλάει για «ένα εκπληκτικό προιόν από εξειδικευμένο team της Goop» εφόσον διαπιστώθηκε ένα κενό στο είδος, δηλαδή πως μπορούσε να δημιουργηθεί κάτι καλύτερο, που δεν είχε κάνει κάποιος άλλος πριν. Σύμφωνα με το Harpers’ Bazaar η Γκουίνεθ είναι της άποψης πως το ωραίο δέρμα δεν χρειάζεται make up. Αλλωστε η ίδια βάφεται ελάχιστα και θα μπορούσε να μην χρησιμοποιεί καθόλου είδη ντεμακιγιάζ, σε αντίθεση με το λάδι προσώπου και την ενυδατική της κρέμα που δεν μπορεί να αποχωριστεί. Η καινούρια κρέμα ματιών πέρα από βιταμίνη C περιέχει επίσης καφείνη και είναι η τρίτη καλλωπιστική πρόταση της Goop μετά από δυο απολεπιστικά προιόντα.

Για να τροφοδοτηθούμε εκ των έσω με βιταμίνη C προτείνει ροφήματα με φρέσκα λεμόνια.  Για τον εαυτό της συνηθίζει επίσης την αντιγηραντική ενέσιμη θεραπεία NAD IV drips κάθε λίγους μήνες. Αλλωστε για την ώριμη ηλικία η ίδια συστήνει «αποδοχή με χάρη αλλά και στρατηγική». Στην τελευταία εντάσσεται και το beauty shopping στη δημοφιλή, life style εταιρεία της Goop.

Ειδήσεις τώρα 

Σελένα Γκόμεζ: Η ιστορική πρωτιά στο Instagram, οι αντίζηλες και η αγάπη του κόσμου

Πάτρα: Το σημείο- παγίδα για τους οδηγούς στην μίνι Περιμετρική- Η απότομη στροφή που μπορεί να σε πετάξει εκτός ακόμη και με 50χλμ

Πάτρα: Στο ισόγειο του σταθμού «Κανελλόπουλος» τα γραφεία του υδατοδρομίου- Τι άλλαξε για να επικαιροποιηθεί η άδεια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View