Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Γκουίνεθ Πάλτροου: Το καθημερινό, πρωινό «ευαγγέλιο» ομορφιάς της, έξι στάδια περιποίησης με υπομονή

Γκουίνεθ Πάλτροου: Το καθημερινό, πρωινό...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 49χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας μοιράζεται τα μυστικά της με το κοινό του διαδικτυακού goop που έχει δημιουργήσει

Αμετανόητη λάτρης του wellness η Γκουίνεθ Πάλτροου, συνηθίζει να δίνει ποικίλες συμβουλές για την καλύτερη δυνατή γυναικεία εμφάνιση, αποκαλύπτοντας τις προσωπικές της επιλογές και συνήθειες και προωθώντας  το δικό της e-shop με προϊόντα. Στα 49 της χρόνια η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιίος και businesswoman έχει υιοθετήσει ευλαβικά μια beauty ρουτίνα και δεν κάνει «παραστρατήματα. Μας καλεί λοιπόν να τη μιμηθούμε αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στον εαυτό μας. Αλλωστε η ίδια δεν αγαπάει να καλύπτει ατέλειες με έντονο μακιγιάζ, αλλά να προνοεί για καλύτερη όψη με φυσικό make up.   Συστήνει λοιπόν έξι στάδια φροντίδας κάθε πρωί.

Απολέπιση
Με το αγαπημένο της προϊόν, κάνει καθημερινά απολέπιση ώστε το δέρμα της να καθαρίζει, οι πόροι να μειώνονται και το τελικό αποτέλεσμα να λάμπει


Αντιοξειδωτικά
Ακολουθώντας την προσέγγιση ότι η περιποίηση του δέρματος και η λάμψη έρχεται και από μέσα, φροντίζει καθημερινά να πίνει καθημερινά το αντιοξειδωτικό συμπλήρωμά της, που ξυπνά το δέρμα και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν γήρανση, με βιταμίνη C, Ε, λουτεΐνη, ζεαξανθίνη, συνένζυμο Q10 κ.ά.

Βιταμίνες
Πέραν των αντιοξειδωτικών, παίρνει και τις ανάλογες βιταμίνες για γυναίκες που είναι λίγο πριν, λίγο μετά ή κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, ώστε να της χαρίζει ενέργεια και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να αισθάνεται ευεξία.

Καλλυντικό Λάδι
Όπως αναφέρει η ίδια, μετά την απολέπιση και λόγω του ότι το δέρμα της είναι πιο ξηρό, χρησιμοποιεί ένα ειδικό λάδι-θεραπεία, που διαφέρει από τα συνηθισμένα serum με βάση το λάδι, με αιθέρια έλαια, φυτοθρεπτικά συστατικά, θρεπτικά λιπαρά οξέα, φυτοκεραμίδια και αντιοξειδωτικά.

Ενυδατική
Η Paltrow αναφέρει ότι «έκλεψε» το συγκεκριμένο κόλπο από τη μητέρα της και χρησιμοποιεί την κρέμα νυχτός της, όλη την ημέρα. Λόγω του ότι και οι δυο τους έχουν ξηρό δέρμα, χρειάζονται μια πλούσια θρεπτική κρέμα, χαρακτηριστικά που συναντάμε πιο έντονα στις κρέμες νυχτός, οι οποίες αφήνουν το δέρμα απαλό και λαμπερό.

Σώμα
Η περιποίηση δεν περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο, αλλά αφορά όλο το σώμα και η ίδια προτείνει να δίνουμε μερικά λεπτά καθημερινά σε όλο το σώμα, με ένα θρεπτικό και πλούσιο body butter με βοτανικά εκχυλίσματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View