Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Mπραντ Πιτ και Γκουίνεθ Πάλτροου ξαναείπαν «σ’ αγαπώ» αναστατώνοντας τα διεθνή media

Mπραντ Πιτ και Γκουίνεθ Πάλτροου ξαναείπ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Oι δυο stars μίλησαν σε συνέντευξη στο goop για το νεανικό τους ρομάντζο και τη σειρά πουκαμίσων του σαγηνευτικού ηθοποιού

Ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ την περίοδο 1994-1997 ήταν οι νυν super stars Μπραντ Πιτ και Γκουίνεθ Πάλτρου στα πρώτα τους τότε καλλιτεχνικά βήματα και αν θυμάστε είχαν σμίξει στην μεγάλη οθόνη στο εξαιρετικό θρίλερ «Seven». Σχεδίαζαν μάλιστα να παντρευτούν αλλά τελικά διάλεξαν άλλους δρόμους. Σήμερα, εκείνη 49 και εκείνος 58,  συναντήθηκαν και πάλι μέσω μιας συνέντευξης στο life style & wellness διαδικτυακό site goop που δημιούργησε και διευθύνει εκείνη. Αφορμή μια σειρά πουκαμίσων για άνδρες και γυναίκες από το πιο απαλό κασμίρι που λανσάρει ο Μπραντ με τη συνεργάτιδά του σχεδιάστρια Sat Har. Διατίθενται στο goop με έμπνευση τη γιορτή του Πατέρα και ονομάζονται God’s True Cashmere,. «Ηθελα περισσότερο softness στη ζωή μου και ξεκινήσαμε αυτά τα ρούχα για τους εαυτούς μας» είπε ο ηθοποιός στη συνομιλία με την παλιά του αγάπη. Όμως το ότι ομολόγησε πως ακόμα την αγαπάει ήταν που προκάλεσε μεγάλο «ντόρο» στα διεθνή media.

«Τελικά δεν παντρευτήκαμε, δυστυχώς, μου πήρε 20 χρόνια για να βρω το Brad που έπρεπε να παντρευτώ» αστειεύτηκε η Πάλτροου, αναφερόμενη στον γάμο της με τον Brad Falchuk από το 2018. «Σωστά. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Είναι υπέροχο να σε έχω ως φίλη μου τώρα. Και σ' αγαπώ» της απάντησε ο Πιτ. Kι εγω σ'αγαπώ πολύ, του ειπε η Γκουίνεθ.

  Απάντησε και στην ερώτηση για τη σχέση του με τον πατέρα της, ο οποίος ήταν έτοιμος να καλωσορίσει το νεαρό τότε ηθοποιό στην οικογένεια ως γιο του. «Είχε μια βαθιά επίδραση πάνω μου και είναι κάποιος, τον οποίο ακόμα σκέφτομαι. Αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ αστείος. Και μαζί ήσασταν πολύ αστείοι. Η πλάκα που κάνατε ήταν μεταδοτική. Απλά μπορούσες να δεις το πόσο σε λάτρευε».Όπως ομολόγησε αισθανόταν πως η ενέργειά του ήταν σίγουρα πατρική και η καθοδήγησή του ήταν σαν εκείνη που θα λάμβανε από έναν προπονητή ή κάποιον μέντορα.

 H Γκουίνεθ πάντως ήταν ανάμεσα στιους πρώτους αγοραστές των πουκαμίσων του Μπραντ και μάλιστα χάρισε ένα στη μητέρα της. Εκείνη με τη σειρά της το χαρακτήρισε «ζεστή αγκαλιά».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View