Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αιγιώτης Νίκος Αναδιώτης είναι στο «I’m A Celebrity…Get me out of Here» και "σκίζει"

Ο Αιγιώτης Νίκος Αναδιώτης είναι στο «I’...

Σε επικίνδυνη δοκιμασία που περιλάμβανε μπάσκετ στο...κενό, τα πήγε καλύτερα από τον αντίπαλο του, Γιώργο Χειμωνέτο

Στο νέο ριάλιτι του καναλιού Σκάι «I’m A Celebrity…Get me out of Here» που εκτυλίσσεται όπως και το Survivor, στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο στην Καραϊβική, απ’ όσο είδαμε υπάρχει και συμμετοχή ενός Celebrity από την Αχαΐα και δη από την Αιγιάλεια και δεν είναι άλλος από τον γοητευτικό και καλογυμνασμένο Νίκο Αναδιώτη που έχει εργαστεί με επιτυχία ως μοντέλο ενώ έχει δοκιμάσει τις δυνατότητες του και στην υποκριτική.

Το συγκεκριμένο ριάλιτι, απ’ όπου δεν έχουν λείψει και τα πρώτα απρόοπτα όπως ο τραυματισμός του παλιού ποδοσφαιριστή Νίκου Βαμβακούλα, το παρουσιάζουν ο Γιώργος Λιανός με τη βοήθεια της τραγουδίστριας Καλομοίρας, και μεταδίδεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22.20. Στους νέους celebrities που μπήκαν στο παιχνίδι είναι και κομμωτής, παρουσιαστής και δημοφιλής περσόνα Τρύφωνας Σαμαράς.

Τον Νίκο Αναδιώτη τον είδαμε σε μία αρκετά δύσκολη δοκιμασία με αντίπαλό τον Γιώργο Χειμωνέτο που έχει διακριθεί ως αθλητής στην ποδηλασία ενώ έχει δουλέψει και ως μοντέλο. Κλήθηκαν από τις ομάδες τους να βάλουν τη μπάλα του μπάσκετ σε μία αιωρούμενη μπασκέτα στο κενό, με τους ίδιους δεμένους να τρέχουν σε μία στενή πλατφόρμα γερανού! Λίγο υψοφοβία να έχει κανείς δεν το αποτολμά. Ο Νίκος Αναδιώτης που τον είδαμε να κάνει και το σταυρό του, μόλις τα κατάφερε, τα πήγε πράγματι πολύ καλύτερα από τον Γιώργο Χειμωνέτο και πήρε τη νίκη για την ομάδα του.

Ανάμεσα στους celebrities που συμμετέχουν είναι η πολιτικός Ραχήλ Μακρή, ο τραγουδιστής Bo αλλά και η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη.

Το «I’m a celebrity... Get me out of here» πάντως όσο εξωφρενικό και επικίνδυνο και αν φαντάζει, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του καναλιού καθώς από τις δοκιμασίες που θα περνούν οι celebrities, κάποιες θα αφορούν στη βελτίωση της διαβίωσής τους στο παιχνίδι και κάποιες άλλες θα λειτουργούν σαν «κουμπαράς» όπου θα συγκεντρώνεται ένα ποσό για να διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight