Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Η Goop Villa στο Παλμ Μπιτς με διακοσμήτρια τη Γκουίνεθ Πάλτροου, δείτε φωτο

Η Goop Villa στο Παλμ Μπιτς με διακοσμήτ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Ταξιδεύουμε» στο περίφημο ξενοδοχείο The Colony που λατρεύει η Τζιλ Μπάιντεν

Με αφορμή τα γενέθλια της άκρως επιδραστικής, life style εταιρείας της Goop, η Γκουίνεθ Πάλτροου ανακαίνισε ως guest designer, μια από τις 7 βίλλες του εμβληματικού ξενοδοχείου The Colony στο Παλμ Μπιτς.

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός, παραγωγός, επιχειρηματίας και influencer φημίζεται άλλωστε για την καλαισθησία της. Με το Παλμ Μπιτς, έχει συνδέσει τα παιδικά της χρόνια, καθώς παραθέριζε εκεί στο διαμέρισμα των παππούδων της.

 Ο χώρος που ανέλαβε να διαμορφώσει, ονομάζεται πια Goop Villa έχοντας προκαλέσει διάφορα δημοσιεύματα στα media. Η διακόσμηση αποπνέει μια λιτή κομψότητα, καθώς η αμερικάνικη παράδοση με τις άνθινες ταπετσαρίες και τις resort καμάρες, έσμιξε με σύγχρονα έπιπλα και αντικείμενα σε γαλήνιους τόνους, όπως το ροζ της πούδρας και διάφορες διαβαθμίσεις του λευκού.

«Το The Colony, δεν είναι απλό ξενοδοχείο αλλά τρόπος ζωής. Η Goop του ταιριάζει καθώς έχει αφοσιωθεί στο να κάνει τις μικρές στιγμές σημαντικές στη ζωή» δήλωσε η Sarah Wetenhall, ιδιοκτήτρια του Colony Hotel στο περιοδικό Town & Country. Εκεί συχνάζει η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν και το κτίριο αποτελεί τοπόσημο της περιοχής. Η Γκουίνεθ γιόρτασε πάντως τη συνεργασία με party ντυμένη στα πράσινα και περιστοιχισμένη από καλλονές όπως η Καρολίνα Κούρκοβα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View