Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Στην κορυφή των Best Hotels in Greece το The Dolli στο Μέγαρο Καλλιμασιώτη

Στην κορυφή των Best Hotels in Greece το...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ανήκει στον όμιλο Grecotel και έχει την Ακρόπολη κατάφατσα, ενώ διακοσμητικά υπηρετεί το ρεύμα της «ήσυχης πολυτέλειας»

Πολυσυζητημένο το καινούριο ξενοδοχείο The Dolli σε εμβληματικό κτίριο του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του, ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του διάσημου ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveler πρώτο στη λίστα των καλύτερων ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Επιπλέον έγινε εξώφυλλο στο εκλεκτικό περιοδικό AD. Το κοινό μαγεύτηκε από την αισθητική ταυτότητα που συνδέει το παλιό και το νέο σε quite luxury style αλλά και από την ποιότητα της φιλοξενίας του.  

Το ξενοδοχείο διαθέτει 46 δωμάτια που γίνονται συνδυαστικά διαμερίσματα σε απόσταση αναπνοής από την Πλάκα, τα σημαντικότερα μνημεία αλλά και το shopping της οδού Ερμού. Το μεγάλο του ατού όμως είναι πως αντικρίζει ανεμπόδιστα τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Ο όμιλος Grecotel επένδυσε στο λαμπρό διατηρητέο Μέγαρο Καλλιμασιώτη του 1925, έργο του σπουδαίου αρχιτέκτονα Ανδρέα Κριεζή που έχει σχεδιάσει και το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, δίνοντάς του νέα ζωή.

Ο επισκέπτης θαυμάζει αναμφίβολα μπαίνοντας  το εντυπωσιακό lobby με ύψος 10 μέτρων, το επιβλητικό Library και το αισθαντικό Bar Secret, μέχρι το Dolli’s, το rooftop restaurant  με  την ακαταμάχητη θέα και τις εστέτ γεύσεις. Η  πισίνα είναι σαν να αιωρείται… Διακοσμητικά επικρατεί μια μοναδική σύνθεση σπάνιων έργων τέχνης και αυθεντικών, συλλεκτικών αντικειμένων design, ενώ τα χρώματα μεταδίδουν γαλήνη χάρη στη διακριτική αρμονία τους. Μπορείτε να πάτε εύκολα και για ένα χαλαρό sushi μετά την απογευματινή σας βόλτα στην περιοχή. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View