Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Κέιτι Πέρι: Ταξίδεψε στο Κάπρι και σαγήνευσε το Μικέλε Μορόνε, δείτε φωτο και βίντεο

Κέιτι Πέρι: Ταξίδεψε στο Κάπρι και σαγήν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η διάσημη αμερικανίδα χρίστηκε ambassador της καινούριας καμπάνιας του αρώματος Devotion των Dolce e Gabbana

H πολυβραβευμένη καλιφορνέζα τραγουδoποιός και ερμηνεύτρια Κέιτι Πέρι ασπάζεται στυλιστικά το μεσογειακό pin up, ξεφαντώνει και ερωτεύεται στο μαγευτικό Κάπρι.

Με τη σκηνοθετική σφραγίδα του λατρεμένου μας κινηματογραφιστή Πάολο Σορεντίνο και μέσα από το φωτογραφικό φακό του Γκρεγκ Γουίλιαμς, η 38χρονη pop diva απολαμβάνει με ταχύπλοο τη θάλασσα και εισβάλει στην καθημερινότητα των ντόπιων με απαράμιλλο κέφι. Πώς κι έτσι; Μα χρίστηκε νέα μούσα του ανανεωμένου αρώματος των Dolce e Gabbana, Devotion Eau de Parfum, με σήμα κατατεθέν τη χρυσή καρδιά. Με το που φθάνει μάλιστα στη γραφική προβλήτα Marina Grande με τις βαρκούλες, αιχμαλωτίζει το βλέμμα του super sexy Μικέλε Μορόνε, ο οποίος ενσαρκώνει έναν ταπεινό ψαρά. Στο βραδινό γλέντι ξανασυναντιούνται και εκείνος της γνέφει πως του έκλεψε την καρδιά!

Θυμίζουμε πως η Κέιτι Πέρι ξεχωρίζει στο διεθνές μουσικό προσκήνιο εδώ και δυο δεκαετίες και έχει ιστορικό σημαντικών βραβεύσεων και εκκεντρικών εμφανίσεων. Εδώ και 7 χρόνια σύντροφός της είναι ο ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ με τον οποίο έχουν αποκτήσει  ένα κοριτσάκι, 3 ετών σήμερα. Στο φιλμάκι και τις εικόνες της διαφήμισης είναι ντυμένη με χαρακτηριστικά looks των σχεδιαστών δηλαδή άνθινα και αστραφτερά bustier σύνολα και φορέματα.  Στο φινάλε ανταλλάσσει με τον Ιταλό καρδιοκατακτητή παθιασμένες ματιές. Αλλωστε, το άρωμά της είναι εμπνευσμένο από την αφοσίωση της αγάπης.

 

Ο 33χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής Μικέλε Μορόνε από την Καλάβρια, έχει εξελιχθεί σε σύμβολο ιταλικής αρρενωπότητας και παραμένει ambassador των Dolce e Gabbana χάρη στην επιτυχία της αισθησιακής σειράς ταινιών του Netflix «365 Days». Μοιράζεται δυο γιους με τη Λιβανέζα στυλίστρια σύζυγό του αλλά διαρκώς του χρεώνουν νέα φλερτ.

Το συγκεκριμένο άρωμα κατασκευάστηκε στην Ιταλία με τα αυστηρά πρότυπα υψηλής αρωματοποιίας και την υπογραφή του expert Olivier Cresp. O κορυφαίος master perfumer, υμνεί την ιταλική φινέτσα συνδυάζοντας τη φρεσκάδα των λουλουδιών πορτοκαλιάς  με την γλυκύτητα της βανίλιας Μαδαγασκάρης, ενώ τα ζαχαρωμένα εσπεριδοειδή  ενισχύουν το ιδιαίτερο αποτέλεσμα των αντιθέσεων. Αυτό το προιόν στοχεύει να δελεάσει το παγκόσμιο κοινό εν όψει της περιόδου των γιορτών το φετινό χειμώνα (και όχι μόνο).

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View