Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Νέα Υόρκη: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έκανε την έκπληξη στο City Ballet Gala

Νέα Υόρκη: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έκανε τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H πολύ μακριά κορδέλα του φιόγκου στα μαλλιά της και τα πέδιλα διαφορετικού χρώματος ήταν οι μεγάλες ανατροπές στο look της

Καθιερωμένο, επίσημο ραντεβού του πολιτιστικού και κοσμικού ημερολογίου της Νέας Υόρκης, το City Ballet Fall Gala προσέλκυσε και πάλι διάσημες παρουσίες με «τα καλά τους».

Γιορτάζοντας 75 χρόνια στο Lincoln Center και εγκαινιάζοντας με λαμπρότητα την καλλιτεχνική σαιζόν 2023- 2024  είχε στη guest list αγαπημένες stars του Χόλιγουντ και όχι μόνο. Στο επίκεντρο της προσοχής η ενθουσιώδης οπαδός του θεσμού Σάρα Τζέσικα Πάρκερ καθώς έκανε όπως συνηθίζει τη στυλιστική διαφορά. Η πασίγνωστη ηθοποιός- παραγωγός- σχεδιάστρια κατέφθασε συνοδευμένη  από το σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ αντιπροσωπεύοντας την τάση του balletcore, που κατά κοινή ομολογία της πάει πολύ.

σχεδίασε ο τιμώμενος της βραδιάς Wes Gordon (επικεφαλής του αριστοκρατικού αμερικάνικου οίκου Carolina Herrera), συνδυάστηκε με σατινέ φιόγκο στα μαλλιά και τα ίδια πέδιλα διαφορετικού χρώματος. Το ότι η κορδέλα ήταν πολύ μακριά  ενώ τα παπούτσια του brand της 58χρονης Τζέσικα, SJP, ήταν το ένα μαύρο και το άλλο ροζ, απασχόλησε  αυτόματα τις δημοφιλέστερες fashion στήλες.

 

Με το σχεδιαστή Wes Gordon

Με το σχεδιαστή Wes Gordon

Η κορδέλα έφθανε μέχρι χαμηλά στα πόδια της

Η κορδέλα έφθανε μέχρι χαμηλά στα πόδια της

Το αποτέλεσμα αναμφίβολα κοριτσίστικο,  συνέχεια της ενδυματολογικής παράδοσης της τηλεοπτικής Carrie.

Στο event παρέστησαν οι επίσης εντυπωσιακές Ναόμι Γουοτς, Νταιάν Κρούγκερ, Αριάνα Ντεμπόζ, Νίκι Χίλτον, Κρίστι Τέρλιγκτον, Νταιάνα Αγκρον αλλά  Σάρα Τζέσικα είναι μόνο μια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View