Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Ιζαμπέλα Ροσελίνι: Ζήτησε να αφήσουν τις ρυτίδες της στο εξώφυλλο της Vogue Italia

Ιζαμπέλα Ροσελίνι: Ζήτησε να αφήσουν  τι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η κόρη της Ινγκριντ Μπέργκμαν θεωρεί υποτιμητικό το να πασχίζουμε να φαινόμαστε νεότερες

Κόρη των μυθικών Ρομπέρτο Ροσελίνι και Ινγκριντ Μπέργκμαν, αλλοτινή σύντροφος των Μάρτιν Σκορτσέζε και Ντέιβιντ Λιντς, πρωτοποριακό πρότυπο ομορφιάς της Lancome ως σαραντάρα παλιότερα, η 71χρονη σήμερα ηθοποιός- σκηνοθέτης- μοντέλο Ιζαμπέλα Ροσελίνι κάνει αίσθηση με το εξώφυλλό της στην ιταλική Vogue καθώς υπογραμμίζονται ανέγγιχτες οι φυσικές της ρυτίδες. Μετά από 38 εξώφυλλα στο συγκεκριμένο περιοδικό, ζήτησε να μην «πειραχτεί» η πραγματική εικόνα της με φίλτρα ή καλυπτικό μακιγιάζ,  δηλαδή να μην σκεπαστούν τα σημάδια της ηλικίας.

Ξεκίνησε να ποζάρει για τη Vogue Italia στα 27 της και σήμερα δίνει μια αφοπλιστική συνέντευξη με επίκεντρο το διάσημο  πρόσωπό της όπως είναι τώρα.

«Ζήτησα να μην ρετουσαριστούν οι φωτογραφίες, να με αφήσουν με τις ρυτίδες μου. Η διευθύντρια Francesca Ragazzi δέχθηκε. Οι νέες γενιές ψάχνουν πιο μοντέρνες και έξυπνες προσεγγίσεις της ομορφιάς. Είμαι βέβαια περίεργη για τις αντιδράσεις των αναγνωστών. Είχα ενθουσιαστεί αφάνταστα στα 40 μου όταν μου ζήτησαν να πρωταγωνιστήσω σε καμπάνια της Lancome και τόσα χρόνια μετά νιώθω τυχερή που παρακολουθώ μια κοινωνική επανάσταση από εμάς τις γυναίκες» αναφέρει μεταξύ άλλων η Ιζαμπέλα. «Μπορώ να δεχθώ υποδείξεις για να είμαι πιο κομψή και ραφινάτη. Το να πασχίζεις να φαίνεσαι νεότερη το βρίσκω υποτιμητικό και τέλος πάντων χαμένη υπόθεση…» εξηγεί.

Το εξώφυλλο γράφει λοιπόν «Bella cosi- Ομορφη έτσι» και υπογράφεται από τον ανερχόμενο Μαλαισιανό φωτογράφο Zhong Lin. Πραγματεύεται μια καινούρια εποχή για την άποψη της ομορφιάς. Mια συνέχεια στο «ρεύμα» των γκρίζων μαλλιών και των άβαφων προσώπων στις ώριμες γυναίκες, celebrities ή όχι.

Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι που αποφάσισε να ζήσει  ανεξάρτητη από τα 22 της, διατηρεί μια βιολογική φάρμα στην  ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης, λατρεύει να ζει στην εξοχή και γυρίζει ταινίες για τα ζώα. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθισε μετά από παρότρυνση του Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Όπως αναπολεί, ο μάγος του φακού Ρίτσαρντ Αβεντον της είχε πει επηρεάζοντάς την να στραφεί στην τέχνη:

«Το μοντέλο είναι σαν ηθοποιός βωβού κινηματογράφου. Δεν έχει διάλογο, αλλά πρέπει να εκφράζει συναισθήματα. Εγώ φωτογραφίζω συναισθήματα, όχι την όμορφη μύτη σου. Δεν υπάρχει ομορφιά χωρίς συναισθήματα».

 

*Η συνέντευξη δόθηκε στον Gianluca Farinelli, πρόεδρο του Ιδρύματος Κινηματογράφου της Ρώμης που θα της απονείμει βραβείο  για την καριέρα της. Ταυτόχρονα θα προβληθεί η τελευταία της ταινία, «La chimera».

Ειδήσεις Τώρα

Οι νέες μορφές του μαύρου φορέματος, όσα είδαμε σε κορυφαίες πασαρέλες και πολυκαταστήματα

Rabanne H&M από 9/11: Ρούχα φουτουριστικού glam, στην παριζιάνικη παρουσίαση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλεκτρικό ρεύμα: Μπλόκο σε όσους αλλάζουν συνεχώς πάροχο αφήνοντας χρέη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View