Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Χάλε Μπέρι: «Eίμαι λίγο- πολύ φαρμακείο, μεγαλώνω αλλά δεν θα πέσω αμαχητί»

Χάλε Μπέρι: «Eίμαι λίγο- πολύ φαρμακείο,...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 57χρονη star είναι οπαδός των προβιοτικών και σε μόνιμο… πόλεμο με το γήρας

«Είμαι ο καλύτερος εαυτός μου αφότου έκλεισα τα 56» υπογράμμισε  πρόσφατα στο Women’s Health η πανέμορφη και βραβευμένη με Οσκαρ, ηθοποιός Χάλε Μπέρι.

«Επρεπε βέβαια να αναμετρηθώ με τα στερεότυπα για το πως πρέπει να δείχνω και να φέρομαι. Σαν γυναίκες οφείλουμε να έχουμε επαφή με το σώμα μας, να ασκούμαστε και να είμαστε ενεργητικές» υποστήριξε.

Το σώμα της παραμένει άψογο και μιλάει συχνά για τη γυναικεία ενδυνάμωση σε ώριμη ηλικία.  «Έχω να προσφέρω τα περισσότερα. Έχω μηδέν κενά πια. Βρίσκομαι σταθερά στη γυναικεία μου φύση. Συνειδητοποιώ επιτέλους ότι αυτό που έχω να πω είναι πολύτιμο, ακόμη κι αν κανείς άλλος δεν συμφωνεί» ανέφερε ως ο «σκηνοθέτης της ζωής της».

Ομολόγησε όμως ότι την απασχολεί το πέρασμα του χρόνου. «Γερνάω», δήλωσε στη διάρκεια ενός Instagram Live, στο οποίο ήταν αμακιγιάριστη ενώ απαντούσε σε ερωτήσεις των θαυμαστών της.

«Επιτρέψτε μου να σας πω ότι γερνάω, αλλά δεν θα πέσω αμαχητί. Θα αποδεχτώ τη γήρανση, θα συνεχίσω να παίρνω όλα τα συμπληρώματα διατροφής μου» είπε στο Instagram Live για τη νέα της παράλληλη απασχόληση ως επικεφαλής επικοινωνίας της Pendulum, μιας εταιρείας προβιοτικών που αγαπά πολύ.

Τα προβιοτικά είναι ένα μεγάλο μέρος του τρόπου με τον οποίο έχει προσαρμόσει τον τρόπο ζωής της, όπως αποκάλυψε ώστε «να μεταβολίσει την τροφή της».

«Είμαι λίγο πολύ φαρμακείο. Λόγω διαβήτη έχω διαγράψει την επεξεργασμένη ζάχαρη. Νομίζω ότι και αυτό με βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια. Το να έχω αυτή την ασθένεια με έχει κάνει στην πραγματικότητα πιο υγιή από πολλούς ανθρώπους που πραγματικά γνωρίζω, επειδή πάντα ήμουν πολύ προσεκτική. Το σάκχαρό μου είναι καλύτερο, έτσι ώστε να παραμένω υγιής. Παραδέχηκε επίσης πως λαμβάνει «έναν τόνο βιταμίνες» συμπεριλαμβανομένου του ασβεστίου για τα οστά.

 Ειδήσεις Τώρα

Χεράκι- χεράκι: Τα βλέμματα στους Κλούνεϊ λίγο πριν ξεκινήσει η Μόστρα της Βενετίας

Πώς ντύνονται οι Μιλανέζοι τώρα; Αποτυπώνεται σαγηνευτικά στη νέα καμπάνια Bottega Veneta

Στο Κατάκολο για βάπτιση η Κλέλια Ανδριολάτου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View