Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Τα χρυσά 50 της Γκουίνεθ Πάλτροου, γιόρτασε με γυμνό, βαμμένο κορμί στο Instagram

Τα χρυσά 50 της Γκουίνεθ Πάλτροου, γιόρτ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Mια συμβολική ανάρτηση για την αιώνια νεότητα, καθώς η star είναι σε εξαιρετική φόρμα ενώ έχει αποδεχθεί τις όποιες ατέλειές της

Τα 50 αποκαλούνται «χρυσή» επέτειος και ηλικία, οπότε η διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας Γκουίνεθ Πάλτροου πόζαρε στον φακό ολόγυμνη με το καλλίγραμμο σώμα της καλυμμένο με χρυσή μπογιά. Εννοείται πως μοιράστηκε τη λήψη με τους followers της, ανεβάζοντας την iconic στιγμή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αξεπέραστο beauty, style & fitness icon η star έχει ομολογήσει πως απολαμβάνει την ενασχόλησή της με την εταιρεία Goop, που ίδρυσε πριν από κάποια χρόνια προκειμένου να διερευνήσει τον κόσμο του wellness. Συνεπώς, έχοντας αποτάξει από πάνω της κάθε κόμπλεξ που μπορεί να την κρατά πίσω, δεν διστάζει να αποκαλύπτει τα γυμνά σημεία του σώματός της. H εικόνα είναι βέβαια αλληγορική και διαμηνύει ότι κάθε γυναίκα σε αυτή την ηλικία μπορεί να νιώθει υπέροχα για τα χρόνια της καθώς η ομορφιά, η καλή φυσική κατάσταση, η αυτογνωσία και η δημιουργικότητα  είναι στο χέρι σου να σε συνοδεύουν.  Παρά το Οσκαρ και τη λάμψη του red carpet το Χόλιγουντ δεν της λείπει. Πριν από λίγες ημέρες, είχε μιλήσει για τις σκέψεις της πριν μπει επίσημα στη νέα δεκαετία της  ζωή της. Ανέφερε  σε κείμενό της πως πλέον είναι συμφιλιωμένη με το ποια είναι και τις ατέλειές της, ακολουθώντας την τακτική της αποδοχής. Αποδεχόμενη το ότι είναι απλά άνθρωπος, της έδωσε την ευκαιρία να δει τα πράγματα με άλλη οπτική, χωρίς να προσπαθεί συνεχώς να κυνηγάει τον χρόνο.  Η ίδια προσπαθεί να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στον εαυτό της και την οικογένειά της, καθώς όσο μεγαλώνει διαπιστώνει πως θέλει να ρίξει λίγο τους ρυθμούς της. Μάλιστα, έχει να εμφανιστεί σε ταινία στον κινηματογράφο από το 2019, έχοντας κάνει κάποιες επιλεγμένες δουλειές στην tv με μεγάλη προσοχή.

«Αποδέχομαι τα σημάδια και το χαλαρό δέρμα, τις ρυτίδες. Αποδέχομαι το σώμα μου και αφήνω πίσω την ανάγκη να είμαι τέλεια, να μοιάζω τέλεια, να αψηφώ τη βαρύτητα, τη λογική, την ανθρωπιά» είχε γράψει μεταξύ άλλων. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View