Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Λετίσια της Ισπανίας: «Εσκισε» στο Teatro Real αν και τα είχε όλα ξαναφορέσει

Λετίσια της Ισπανίας: «Εσκισε»  στο Teat...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Mε κλασικό φόρεμα από μαύρο ταφτά είχε κάτι από Οντρει Χέπμπορν ή Carrie με Oscar de la Renta

Σαγήνευσε ακόμα μια φορά τα πλήθη η 51χρονη βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίσια συνοδεύοντας τον 55χρονο σύζυγό της βασιλιά Φελίπε, στην καθιερωμένη έναρξη της καλλιτεχνικής σαιζόν του Βασιλικού Θεάτρου της Μαδρίτης.

Το διάσημο royal ζευγάρι παρακολούθησε την όπερα «Μήδεια» του Luigi Cherubini προβάλλοντας δεόντως την καινούρια σαιζόν του μελοδράματος. Εννοείται βλέμματα και φλας εστίασαν και πάλι σε εκείνη αν και φόρεσε για τρίτη φορά το ιδιο φόρεμα. Υπέρμαχος της ιδέας της ανακύκλωσης αλλά και της προτεραιότητας της ισπανικής μόδας, έπλασε μια εικόνα που θύμιζε την Οντρει Χέμπορν ή την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που ως Carrie παρακολουθούσε όπερα με Oscar de la Renta dress.

Μιλάμε για ένα φόρεμα από μαύρο ταφτά, στην αριστοκρατική, ρομαντική γραμμή που επισκιάζει περιστασιακές τάσεις. Στην all time classic σιλουέτα με το στενό, αμάνικο μπούστο και τη φουσκωτή φούστα. Στο φίνο, μίντι μήκος, υπογράφεται από την ισπανική εταιρεία The 2nd Skin. Συνδυάστηκε με υπέρκομψα, λεπτεπίλεπτα γοβάκια Manolo Blahnik, διαχρονικό τσαντάκι Bottega Veneta, κοσμήματα της βασίλισσας Βικτωρία από τον οίκο Cartier, αλλά και του brand Karen Hallam. To μακιγιάζ της περιλάμβανε smoky eyes  και κραγιόν σε nude τόνους ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε έντονες «σκάλες». Αμεσα η πρώην δημοσιογράφος μπήκε στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες διασημότητες του μήνα. Μαύρο χρώμα και διαμάντια παντοτινά. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View