Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Στο πολύκροτο party του Βασίλη Σπανούλη ο πατρινός expert της φυσιοθεραπείας Θόδωρος Μπέτσος

Στο πολύκροτο party του Βασίλη Σπανούλη ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο συμπολίτης φυσικοθεραπευτής είχε αναλάβει τον star του μπάσκετ τα τελευταία απαιτητικά χρόνια ως το τέλος της καριέρας του

Είχαμε και πατρινές παρουσίες στην πολυσυζητημένη, τιμητική φιέστα για τον Ελληνα super star του μπάσκετ Βασίλη Σπανούλη, με τα διεθνή κατορθώματα στο παρκέ.

Ο Λαρισσαίος πρωταθλητής και αδιαμφισβήτητο είδωλο στο χώρο του αθλητισμού, έφθασε αισίως τα 41 του χρόνια για να δακρύσει στην φαντασμαγορική τελετή από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπου αποσύρθηκε εν μέσω αποθέωσης η φανέλα του με το Νο7. Ειδικότερα όμως, στη δεξίωση που προηγήθηκε των συγκινητικών στιγμών στο γήπεδο, στον Αστέρα Βουλιαγμένης ο φακός συνέλαβε και τον συμπολίτη μας Θεόδωρο Μπέτσο με τη σύζυγό του Νία Παναγοπούλου. Πρόκειται για τον πατρινό, προσωπικό φυσικοθεραπευτή του Βασίλη Σπανούλη. Τον είχε αναλάβει από το 2017 έως και το 2021 και με σκληρή δουλειά κατάφεραν μαζί να πρωταγωνιστεί στους αγώνες κόντρα στο πέρασμα του χρόνου.

Απαιτήθηκε η μεθοδική και εξειδικευμένη αντιμετώπιση χρόνιων μυοσκελετικών προβλημάτων για να συνεχίσει να παίζει. Λόγω αυτής της μόνιμης συνεργασίας συνδέθηκαν με στενή φιλία.  Ο δημοφιλής μπασκετμπολίστας μάλιστα αποκαλούσε «μάγο» τον πατρινό expert.

Eννοείται ξανάσμιξαν στο λαμπερό party του περασμένου σαββατόβραδου που απασχόλησε τα περισσότερα ελληνικά media. (Τα περισσότερα διαβάσαμε βέβαια για το πανάκριβο Gucci logo outfit της λαμπερής οικοδέσποινας Ολυμπίας Χοψονίδου, αλλά δεν στεκόμαστε σε αυτό). Θόδωρος και Νία εκδήλωσαν με ευχές την αγάπη τους στον τιμώμενο  αλλά και στην οικογένειά του. Συνάντησαν από κοντά βέβαια και άλλους ζωντανούς θρύλους του μπάσκετ λόγω της βραδιάς. Σας έχουμε στιγμιότυπα που βγήκαν και στο διαδίκτυο.

Θυμίζουμε πως ο  Θεόδωρος Mπέτσος PT, MSc, OMT, MTT φυσικοθεραπευτής και ιδιοκτήτης του Physiokinesis στο Ρίο, είναι πολύ γνωστός στον κλάδο της σωματικής αποκατάστασης μετά από ατύχημα, τραυματισμό, χειρουργείο και χαίρει μεγάλης εμπιστοσύνης στην πόλη μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View