Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Εγινε της… καμπαρντίνας στο Burberry show, πάνω και κάτω από το catwalk

Εγινε της… καμπαρντίνας στο Burberry sho...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Kάιλι Μινόγκ και Ρόζι χάντιγκτον έδωσαν το σύνθημα στο Λονδίνο ως επώνυμες καλεσμένες fashionistas

Το σήμα κατατεθέν του βρετανικού οίκου Burberry πέρα από το iconic καρό, δεν είναι άλλο από την καμπαρντίνα ή αλλιώς trench coat.

Πρόκειται για το must have peace που έχει συνδεθεί με το αυθεντικό «Style Brit». Ένα διαχρονικό κομμάτι μεταβατικής εποχής που δεν χάνει ποτέ την αίγλη του. Στο πλαίσιο της London Fashion Week o καλλιτεχνικός διευθυντής της Burberry, Daniel Lee ανανέωσε τη μορφή της, πρότεινε νέο styling, φρέσκα prints, αναπάντεχες λεπτομέρειες ενώ λάνσαρε την ιδέα του ευκολοφόρετου trench dress.

Σχεδόν όλα τα μοντέλα στην πασαρέλα των Highbury Fields φορούσαν καμπαρντίνα. Όμως και δυο διάσημες κυρίες front row που παρακολουθούν ευλαβικά τη μόδα ντύθηκαν έτσι. Η «μινιόν» 55χρονη pop diva Κάιλι Μινόγκ που έχει γίνει φανατική λονδρέζα κόντρα στην αυστραλέζικη καταγωγή της και η υπέρκομψη αγγλίδα καλλονή Ρόζι Χάντιγκτον που στα 36 της ζει πια στο Λος Αντζελες με τον σύντροφό της, ηθοποιό και πατέρα των δυο παιδιών της Τζέισον Στέιθαμ.

Η πρώτη εμφανίστηκε με πράσινο trench coat και η δεύτερη στον δημοφιλή, μπεζ τόνο. Και οι δυο τις πρότειναν ως total look με τα εκκεντρικά fluffy παπούτσια του οίκου. (Είναι πολλά τα μαλλιαρά υποδήματα της σαιζόν που διανύουμε άλλωστε). Ανάμεσα στους καλεσμένους πολλοί καλλιτέχνες  με αφρικανικές και ασιατικές ρίζες αλλά και το super model Ναόμι Κάμπελ με την πρωταγωνίστρια Ρέιτσελ Βάις, ρίξτε μια ματιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View