Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Γοήτευσε και πάλι η Λετίσια με vintage ρομαντικό φόρεμα με ανάγλυφα λουλούδια

Γοήτευσε και πάλι η Λετίσια με vintage ρ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ένα πολύ χαριτωμένο look που αξιοποιήθηκε τέσσερα χρόνια μετά σε δημόσια royal εμφάνιση

Ένα boho- romantic floral dress ανακύκλωσε η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας, η οποία όπως και η Κέιτ Μίντλετον αλλά και οι stars του Χόλιγουντ, συνεχίζει να εμφανίζει ρούχα που έχει ξαναφορέσει ως τακτική προσιτή στον υπόλοιπο κόσμο αλλά και ως παράδειγμα ηθικής μόδας υπέρ του υπέρ του περιβάλλοντος.

Στην τελευταία της επίσημη εκδήλωση βραβεύσεων συνόδευσε το βασιλιά Φελίπε με ένα πολύ χαριτωμένο φόρεμα που είχε πρωτοβάλει το 2019. Σε απαλό ροζ, με διαφάνεια στους ώμους, είχε ανάγλυφα λουλούδια και φαρδιά φούστα που κατέληγε σε βολάν.

Χάρη στην πολύ λεπτή της σιλουέτα το ρούχο είχε εξαιρετική κίνηση φαντάζοντας αιθέριο στο επίκαιρο long midi μήκος. Πρόκειται για δημιουργία του βρετανικού brand Temperley London. To ανέδειξε με μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις, σκουλαρίκια Tous, γόβες και τσάντα της αγαπημένης της ισπανικής εταιρείας Magrit. Στα 50 της χρόνια και με δυο δίδυμες 17χρονες κόρες, η πρώην δημοσιογράφος βασίζει το style της σε βασικά κομμάτια χωρίς υπερβολικό styling, το οποίο τυγχάνει ευρύτερου θαυμασμού. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View