Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- Καρναβάλι: Τι ζητούν οι ταξιτζήδες λόγω της πεζοδρόμησης του κέντρου το τριήμερο

Πάτρα- Καρναβάλι: Τι ζητούν οι ταξιτζήδε...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

«Προέχει η ασφάλεια του κόσμου»

Σύμφωνοι με το μέτρο της πεζοδρόμησης της οδού Μαιζώνος, από την οδό Γούναρη έως την οδό Κολοκοτρώνη, από το Σάββατο το μεσημέρι μέχρι και την Κυριακή του Καρναβαλιού, είναι οι επαγγελματίες ταξιτζήδες της Πάτρας, καθώς «προέχει η ασφάλεια του κόσμου» όπως λέει στο thebest.gr o πρόεδρος του σωματείου ταξί «Άγιος Χριστόφορος» Γιώργος Σιδέρης, ωστόσο έχουν ζητήσει κάποιες αλλαγές στις πιάτσες μιας και καταργούνται δυο πιάτσες.

«Εμείς συμφωνούμε με το μέτρο για λόγους πολιτικής προστασίας καθώς από ό,τι ξέρουμε θα υπάρχει μεγάλη προσέλευση επισκεπτών στην πόλη. Όλοι οι φορείς έκριναν ότι δεν μπορεί όλον να αυτόν τον κόσμο να τον «σηκώσει» ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου λόγω της στενότητάς της. Προέχει η ασφάλεια των κατοίκων της πόλης και των επισκεπτών. Επειδή με την πεζοδρόμηση καταργούνται δυο σταθμοί ταξί, ζητήσαμε μια εναλλακτική, δηλαδή να γίνει μια επέκταση του σταθμού, να μας δώσει περισσότερες θέσεις, στην οδό Κανακάρη προκειμένου να γίνεται η εξυπηρέτηση του κόσμου.   Από ‘κει και πέρα, η πιάτσα στην οδό Κολοκοτρώνη δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά. Θα συμβάλουμε όλοι στην καλύτερη λειτουργία του Καρναβαλιού».

Σε ότι αφορά, την καλύτερη και γρηγορότερη διέλευση των ταξί από την μια πλευρά της Πάτρας στην άλλη, οι επαγγελματίες ταξιτζήδες, έχουν ζητήσει από το Λιμεναρχείο και τον ΟΛΠΑ την ελεύθερη μετακίνησή τους μέσα από το λιμάνι από την Πύλη 1 έως την Πύλη 7 και αντίστροφα, χωρίς όμως να γίνονται στάσεις και να περνούν μόνο όσα οχήματα ταξί έχουν μέσα επιβάτες. «Για την καλύτερη σύνδεση της πόλης από τον Νότιο τομέα μέχρι τον Ανατολικό τομέα», επισημαίνει ο κ. Σιδέρης.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις