Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Mαρία Ολυμπία: Πιο ντίβα από ποτέ, με απίθανα παπούτσια Aquazzura στη Vogue Arabia

Mαρία Ολυμπία: Πιο ντίβα από ποτέ, με απ...
Μαρτάτος Tάκης

Mια υπέροχη φωτογράφιση για την εγγονή του τέως βασιλιά, μαζί της ο φίλος της, shoe designer Edgardo Osorio

Πραγματικά εντυπωσιακές οι εικόνες της Μαρίας Ολυμπίας, εγγονής του τέως βασιλιά και κόρης του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ στην Vogue Arabia για την ανάδειξη του υπερπολυτελούς label παπουτσιών Aquazzura. Η «princess Maria Olympia of Greece» για το διεθνή Τύπο, συνεχίζει να μαγνητίζει τον κόσμο της μόδας ως style icon και μέλος του διεθνούς τζετ σετ. Μετά από τις καμπάνιες και τα shows για τους Dolce e Gabbana και τη Louis Vuitton, την παρουσία της σε πολύκροτα events και την περιστασιακή της ενασχόληση με το fashion design, η 25χρονη  δείχνει πως έχει κληρονομήσει το αλάνθαστο αισθητήριο περί ένδυσης της πάμπλουτης μαμάς της. Αλλωστε η ίδια έχει αφηγηθεί πως παρακολουθεί επιδείξεις υψηλής ραπτικής από 11 ετών.

Στη Vogue Arabia είναι ντυμένη υπέροχα και ποζάρει με άνεση ως fashion diva, με σνομπ «αέρα» έμπειρου μοντέλου της haute couture. Σε πρώτο πλάνο τα πολύ λεπτά και καλλίγραμμα πόδια της. Αφορμή για την φωτογράφιση τα 10 χρόνια της Aquazzura και η στενή της σχέση με τους δημιουργούς και συνιδρυτές της, Edgardo Osorio και Ricardo Figueiredo. Επίσης το περιοδικό γιορτάζει την πέµπτη επέτειό του από την πρώτη του δηµοσίευση  ως κορυφαίου στο είδος του στη Μέση Ανατολή  με 500 «ατέλιεωτες» σελίδες. (Στο εξώφυλλο fashion stars του αραβικού κόσμου, όπως η σχεδιάστρια υποδηµάτων Amina Muaddi, η  ηθοποιός Nadine Nassib Njeim και τη µεγιστάνας οµορφιάς Huda Kattan).

Η Μαρία Ολυμπία αναφέρει «Ο Εντοάρντο είναι ένας εκπληκτικός καλλιτέχνης και σχεδιαστής. Μπορεί να μετατρέψει ένα απλό skinny τζιν με λευκό πουκάμισο σε fashion look με τα παπούτσια του». «Δεν σώζουμε ζωές, αλλά κάνουμε τους ανθρώπους να χαμογελούν» λέει εκείνος. Με καταγωγή από την Κολομβία, συνάντησε τον πορτογάλο συνέταιρο και σύντροφό του ανακαλύπτοντας πως έχουν το ίδιο όραμα. Η έδρα τους είναι στο Palazzo Corsini της Φλωρεντίας και έχουν συνεργαστεί σε limited σειρές με την Κλόντια Σίφερ, την Πόπι Ντλεβίν, την Εμμα Γουάτσον ενώ τα παπούτσια τους έχουν φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Καταστήματά τους υπάρχουν σε Φλωρεντία, Λονδίνο, Νέα Υόρκη,, Μαιάμι, Ντουμπάι, Μιλάνο, Σάο Πάολο, Κάπρι, Μαδρίτη, Το διάστημα της πανδημίας ανακαίνισαν το Palazzo Spinelli στη Βενετία. Περιβάλλονται πάντα από ωραίο κόσμο καθώς είναι και οι ίδιοι πολύ ωραίοι και οι δημιουργίες τους έχουν κάτι φίνο, παραμυθένιο και αναγεννησιακό. 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View