Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρία Ολυμπία: Γενέθλια υπερπαραγωγή στο Πόρτο Χέλι

Μαρία Ολυμπία: Γενέθλια υπερπαραγωγή στο...

στο αρχοντικό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Η Μαρία Ολυμπία, κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλύξμπουργκ είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε στην Ελλάδα όπου βρίσκεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της και τον σύντροφό της.

Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ απολαμβάνει τις διακοπές με τους γονείς της στο Πόρτο Χέλι και στις Σπέτσες και διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι για τα 25α γενέθλιά της.

Και με την ευκαιρία μας έδειξε κάποιες λεπτομέρειες του σπιτιού του παππού της τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι.

 

Η Ολυμπία φορώντας ένα κομψό μίνι φούξια φόρεμα διασκέδασε με τον αδερφό της Αχιλλέα και τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ στιγμιότυπα από το πάρτι της δημοσιεύτηκαν στα social media.

Τόσο ο πατέρας της όσο και η μητέρα της έστειλαν θερμές διαδικτυακές ευχές στη μοναδική κόρη τους την οποία λατρεύουν.

Ο Παύλος, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, έγραψε στο Instagram: "Ολυμπία, είσαι η καλύτερη κόρη που θα μπορούσε να έχει ένας πατέρας. Σε αγαπώ. Χαρούμενα γενέθλια. Χρόνια πολλά Ολυμπία, σε αγαπώ αφάνταστα".

Μάλιστα ο πατέρας της δημοσίευσε φωτογραφίες της κόρης του από την ημέρα των γενεθλίων της αλλά και μία οπου ποζάρει μαζί με τον παππού της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight