Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Καμίλ Ρόου: «Οι Γαλλίδες δεν φορούν κολάν και όταν το κάνουν ντρέπονται»

Καμίλ Ρόου: «Οι Γαλλίδες δεν φορούν κολά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το κορίτσι του Τεό Νιάρχος ως αυθεντία στο French style μίλησε στη βρετανική Vogue

H super stylish Καμίλ Ρόου, η 33χρονη νυν αγαπημένη του Τεό Νιάρχος- γόνου της πάμπλουτης ελληνικής δυναστείας- και πρώην σύντροφος του Χάρι Στάιλς, φιλοξενήθηκε στη βρετανική Vogue ως πρότυπο του λεγόμενου «Parisian chic». Γαλλοαμερικανίδα μοντέλο και influencer, με θητεία σε Victoria’s Secret, Playboy αλλά και συνεργασίες με την ελίτ των luxury brands ομολογεί ότι το «French girl thing» τη βοήθησε αναμφίβολα να ξεχωρίσει στην πορεία της.

Κόρη αμερικανίδας χορεύτριας του Lido και Γάλλου επιχειρηματία εστιατορίων ανακαλύφθηκε στα 18 της στο Marrais και έγινε κατευθείαν μούσα του οίκου Chloe. Mετακομίζοντας στη Νέα Υόρκη λάτρεψε το shopping στο Reformation store και αργότερα στο Λος Αντζελες δημιούργησε τη δική της σειρά ρούχων με έμπνευση τη σύγχρονη προσέγγιση του κλασικού και του vintage, όπως ακριβώς προτιμούν οι γαλλίδες.

Με τον Τεό Νιάρχος κυκλοφορεί την τελευτ...

Με τον Τεό Νιάρχος κυκλοφορεί την τελευταία πενταετία

Με το Χάρι Στάιλς, ο οποίος ήταν συντετρ...

Με το Χάρι Στάιλς, ο οποίος ήταν συντετριμμένος μετά τον χωρισμό τους και της έγραψε το τραγούδι Cherry

Σε θεματικό κάλεσμα με Μπιάνκα Μπραντολί...

Σε θεματικό κάλεσμα με Μπιάνκα Μπραντολίνι, Ντάσα Ζούκοβα, Ευγενία Νιάρχος

Στις Σπέτσες με Ευγενία Νιάρχος και Μαρία Ολυμπία

Στις Σπέτσες με Ευγενία Νιάρχος και Μαρία Ολυμπία

Όπως αναφέρει η Vogue έχει πια μυθοποιηθεί ο τρόπος που ντύνονται οι γαλλίδες. Η τηλεοπτική επιτυχία Emily in Paris για παράδειγμα βασίζεται πολύ σε αυτό. Η Καμίλ Ρόου όταν αναφέρεται στο ντύσιμο χρησιμοποιεί συχνά τις λέξεις «κομψό», «sexy», «ανεπιτήδευτο» και η capsule collection με τη Reformation βγαίνει στην αγορά αυτές τις μέρες. Μεγάλη θαυμάστρια του Τοm Ford, θεωρεί πως μετά την πανδημία του comfortable ο κόσμος είναι πια έτοιμος να ντυθεί καλύτερα.

 

Camille Rowe X Reformation.

Camille Rowe X Reformation.

Camille Rowe X Reformation.

Camille Rowe X Reformation.

«To στερεότυπο για τις Γαλλίδες έχει πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτό που του αναλογεί. Oι υποτιθέμενοι κανόνες αφορούν κυρίως τα αθλητικά ρούχα στην πόλη.

Πρόσφατα συνάντησα στο Παρίσι μια φίλη Γαλλίδα και μου είπε: «Μην με κοιτάς, μόλις επέστρεψα από pilates. Οι Γαλλίδες δεν φορούν κολάν. Και όταν το κάνουν ντρέπονται». Ενώ λοιπόν Χέιλι Μπίμπερ και Κένταλ Τζένερ κυκλοφορούν καμαρωτές στο L.A με αθλητικά συνδυάζοντάς τα με ακριβά κοσμήματα και επώνυμες τσάντες, οι Γαλλίδες δεν το επιτρέπουν στον εαυτό τους. Η Ρόου που έχει φορέσει σπανίως το κάτω μέρος φόρμας, ομολογεί «πως σαν γαλλίδα το βρίσκει απαίσιο». Το άλλο όμως που χαρακτηρίζει τις παριζιάνες είναι το στοιχείο του effortless, του αβίαστου στο styling. «Απαιτείται πολύς καιρός ώσπου να φαίνεται πως δεν κάνεις τίποτα αλλά δείχνεις έτσι» καταλήγει η Ρόου ως expert.

Camille Rowe X Reformation.

Camille Rowe X Reformation.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View