Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

«Αncora, Ancora, Ancora» το λατρεμένο ιταλικό άσμα ξανακυκλοφορεί και γίνεται μόδα σε νέα εκδοχή

«Αncora, Ancora, Ancora» το λατρεμένο ιτ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η φωνή της Mina με αλλαγμένο ρυθμό δια χειρός Μαρκ Ρόνσον, ακούστε το οπωσδήποτε

Ενας ιταλικός ύμνος των seventies ξαναζεί:

O βραβευμένος βρετανοαμερικανός μουσoυργός, παραγωγός και dj Μαρκ Ρόνσον, πασίγνωστος από τις συνεργασίες του με Lady Gaga, Ειμι Γουάινχαουζ, Αντέλ, Μάιλι Σάιρους κ.α. και αφού υπέγραψε τη μουσική της ταινίας «Barbie», επαναφέρει στο προσκήνιο το λατρεμένο τραγούδι «Ancora, Ancora, Ancora».

Μιλάμε βέβαια για το θρυλικό hit με την αιώνια φωνή της Mina, που θεωρείται ασυζητητί κλασικό. Ο 48χρονος Ρόνσον -που αποκαλείται «Μίδας» της δισκογραφίας καθώς ό,τι αγγίζει γίνεται επιτυχία- του έδωσε ένα μοντέρνο touch με αφορμή την παρουσίαση της πρώτης συλλογής του νέου creative director του οίκου Gucci, Sabato De Sarno. To άσμα του 1978 ήχησε στο πρόσφατο show και συγχρονίστηκε με το βηματισμό των μοντέλων στην πασαρέλα. Πλέον είναι διαθέσιμο για streaming σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες – κοινή επιθυμία τόσο του Ronson όσο και του de Sarno.

Με «εξώφυλλο» μια σκοτεινή απόχρωση του κόκκινου και το γυναικείο βλέμμα της Mina, το Remix συγκαταλέγεται στο ψηφιακό άλμπουμ των τραγουδιών του Gucci show. Αλλωστε, η fashion συλλογή- ντεμπούτο έχει τον ίδιο τίτλο με αυτόν του τραγουδιού.

«Δεν είχα ακούσει ποτέ το εμβληματικό Ancora, Ancora, Ancora της Mina πριν ο Sabato μου πει ότι ήθελε να το χρησιμοποιήσει ως κύριο κομμάτι για το ντεμπούτο του ως creative director της Gucci. Τι τραγούδι! Ερωτεύτηκα αμέσως τη φωνή της, το πάθος και την επιθυμία, της όμορφης ορχηστρικής ενορχήστρωσης. Ήταν χαρά μου να δουλέψω πάνω σε αυτό. Διατήρησα πολλά πράγματα από το πρωτότυπο, όπως τα φωνητικά και τα έγχορδα, αλλά του έδωσα έναν νέο ρυθμό προσθέτοντας παράλληλα τη δική μου πινελιά» δήλωσε ο Ρόνσον. Ακούστε το οπωσδήποτε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View