Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Γκουέν Στεφάνι: Ζωντανή ντισκομπάλα στη Λεωφόρο της Δόξας, δάκρυσε με το αστέρι της

Γκουέν Στεφάνι: Ζωντανή ντισκομπάλα στη ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η αγέραστη 54χρονη performer γιόρτασε με το σύζυγο και τους γιους της με φαντεζί ασημένιο look

Κατασυγκινημένη και απαστράπτουσα τη χθεσινή Πέμπτη η διάσημη τραγουδίστρια Γκουέν Στεφάνι, η οποία στα 54 χρόνια της απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας- Walk of Fame.

Τα φλας εστίασαν στα δάκρυα και τα γέλια της αποφέροντας πολύ φορτισμένα στιγμιότυπα. Την ξεχωριστή αυτή τιμή γιόρτασε μαζί με τους – ντυμένους ασορτί- γιους της Apollo, 9 ετών, Zuma, 15 ετών και Kingston, 17 ετών, καθώς και το δεύτερο σύζυγό της, τραγουδιστή της κάντρι Blake Shelton.

Η καλιφορνέζα Γκουέν που επιμένει στα πλατινένια μαλλιά και το κόκκινο κραγιόν εδώ και πολλά χρόνια δείχνοντας είκοσι χρόνια μικρότερη, επέλεξε για το event ένα πολύ αστραφτερό mini dress με ετικέτα Christian Cowan, στολισμένο με παγιέτες και αστέρια. Το look της ολοκληρώθηκε με πολύ εντυπωσιακές, ζαρωμένες μπότες Le Silla στον ίδιο τόνο. Η pop diva ντύνεται από τους στυλίστες που επιμελούνται το βεστιάριο των Τζλενιφερ Λόπεζ και Χάιντι Κλουμ. Και βρήκε την ιδανική αφορμή να υποκλιθεί στο ακλόνητο trend των metallics στην καρδιά του Χόλιγουντ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View