Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο Inner Wheel στο πλευρό του «Χάρισε Ζωή», φλας στην επιτυχημένη βραδιά στο Deck

Ο Inner Wheel στο πλευρό του «Χάρισε Ζωή...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δείτε στιγμιότυπα από τη φιλανθρωπική εκδήλωση, πολλές γνωστές παρουσίες

Πάνω από 220 άτομα ανταποκρίθηκαν στην πραγματικά πληθωρική, φιλανθρωπική βραδιά του ομίλου Inner Wheel Πατρών Βορρά- Ρίου την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στο πανοραμικό Deck της παραλιακής.

Ολοι έγιναν μια μεγάλη αγκαλιά για το «Χάρισε Ζωή» και την ενίσχυση της μονάδας προώθησης μεταμόσχευσης μυελού των οστών και κυτταρικών θεραπειών. Παρών ήταν άλλωστε ο επιστημονικά υπεύθυνος, Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, διαπρεπής καθηγητής αιματολογίας και διευθυντής Κ.Ε.Δ.Ο.Π «Χάρισε Ζωή».

 Επί της υποδοχής ήταν η πρόεδρος του δραστήριου σωματείου με τη συνεπή ανθρωπιστική προσφορά Μαρία Ασημακοπούλου, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό και οι κυρίες της διοίκησης. Προσφέρθηκαν γευστικά πιάτα της ιταλικής κουζίνας με την επιμέλεια των Βαγγέλη και Κάτιας Λόη και ακολούθησε χορός με ζωντανή ορχήστρα και επικεφαλής τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Παράμερο. Ο Inbner Wheel Πατρών Βορρά- Ρίου ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους του για την αρθρόα, ενθουσιώδη συμμετοχή στην εκδήλωση. Τις αίθουσες διακόσμησε το επίτιμο μέλος Aννα Μαρία Ρογδάκη και παρέστησαν αρκετοί πολιτευτές, επιστήμονες, επιχειρηματίες  καθώς και ο τέως δήμαρχος Ανδρέας Καράβολας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View