Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Ανια Τέιλορ Τζόι: H μούσα της Dior Beauty μας ξεσηκώνει για τα Χριστούγεννα

Ανια Τέιλορ Τζόι: H μούσα της Dior Beaut...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ανάγλυφο μοτίβο εμπνευσμένο από τους κήπους Tuileries του Παρισιού, με το κόκκινο και τα metallics να κυριαρχούν

Οι πιο σαγηνευτικές πρωτεύουσες του κόσμου ετοιμάζονται να λάμψουν για τη γιορτινή περίοδο και η σειρά ομορφιάς του οίκου Dior τιμάει το Παρίσι με μούσα τη νιόπαντρη, αμερικανίδα star Ανια Τέιλορ Τζόι. Η νεαρή ηθοποιός πρωταγωνιστεί για δεύτερη, συνεχή χρονιά στην παραμυθένια holiday campaign. Αυτή τη φορά έχει κάτω τα μακριά, ίσια μαλλιά της και το mini dress της αστράφτει. Μας καλεί να ανέβουμε σε ένα καρουζέλ φαντασίας μέσα στους εμβληματικούς κήπους Tuileries ενώ χιονίζει!

 

Τα γιορτινά make-up products του διάσημου οίκου λανσάρονται σε limited edition και το σχετικό video που επιμελήθηκε ο make-up artist του Dior, Peter Philips, αποκαλύπτει extra πληροφορίες για τη νέα αυτή συλλογή. Το βλέμμα της Ανια έχει υπογραμμιστεί σε smoky style με σκιές σε χρυσό, ασημί, μολυβί, το κραγιόν της είναι κατακόκκινο, η επιδερμίδα χρυσίζει με το Forever Skin Glow Cushion foundation, ενώ τα ρουζ προτείνονται διακριτικά στους τόνους Precious Rose και Splendid Rose μεταξύ ροζέ και ροδακινί. Τα βερνίκια νυχιών συστήνονται σε ένα καινούριο ασημί, ένα βαθύ βυσσινί και βέβαια στο χρυσό. Ακόμα και το top coat  περιέχει χρυσές παγιέτες. 

Ολες οι συσκευασίες διαθέτουν σχέδιο σε χρυσό και εκρού και ειδικά η θήκη του foundation μας έχει ξελογιάσει. Αλλωστε, ακόμα και τα αρώματα όπως και μια ειδική χρυσή κασετίνα δώρο με κραγιόν θα έχουν αυτό το αμπαλάζ. Ο Dior παίζει υποδειγματικά το παιχνίδι της μικρής πολυτέλειας στο οποίο δύσκολα αντιστέκονται οι γυναίκες.

Ειδήσεις Τώρα

Επίδομα θέρμανσης και για το ρεύμα – Ξεκινούν άμεσα οι αιτήσεις, πριν τα Χριστούγεννα η πρώτη καταβολή

Βανδή: Αντιδράσεις για την εμφάνισή της στα μπουζούκια

Campaign girl της Loewe η 88χρονη Μάγκι Σμιθ, αμακιγιάριστη και με γκρίζα μαλλιά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View