Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Εκλεψε την παράσταση ως Tiffany diva στο Τόκυο η Ανια Τέιλορ Τζόι

Εκλεψε την παράσταση ως Tiffany diva στο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μια απόλυτα στυλιζαρισμένη εμφάνιση με περίτεχνο κότσο, midi dress και εκθαμβωτικά κοσμήματα

Oυδέποτε δεν κυκλοφορεί «χύμα» η νεαρή star Ανια Τέιλορ Τζόι που μας συστήθηκε στο Netflix και έχει εξελιχθεί σε «it» girl της μόδας.

Πρέσβειρα του οίκου Dior αλλά και των κοσμημάτων Tiffany ταξίδεψε στο μακρινό Τόκυο όπου εντυπωσίασε τα πλήθη με τη μοναδική της φιγούρα. Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Queens Gabbit», παρευρέθηκε στα εγκαίνια του νέου flagship store του κορυφαίου jewellery label στο Omotesando μαζί με τις συνομήλικές της Χέιλι Μπίμπερ και Φλόρενς Πιου. Εκεί σήκωσε στους λεπτεπίλεπτους ώμους της όλο το glam εκτόπισμα του Tiffany event. H Daily Mail έγραψε πως φάνταζε σαν ηρωίδα του Χίτσκοκ. Τα πλατινένια μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε έναν υπερβολικά εξεζητημένο κότσο, φορούσε κόκκινο κραγιόν και μαύρο eyeliner στο κατάλευκο πρόσωπό της ενώ το φόρεμά της σε κρεμ τόνο ήταν σε στενή γραμμή με σχηματισμούς μπροστά. Ένα ρούχο που παρέπεμπε από μακριά σε γλυπτό και ανήκει στη συλλογή Del Core, resort 2024. Εννοείται τα διαμάντια ακτινοβολούσαν πάνω της.

“Absolute pleasure to cut ( or attempt to cut) the ribbon to the @tiffanyandco Omotesando store. I’ve been dreaming of coming to Japan since I was a little girl and it still blew my mind. Smiling ear to ear” σημείωσε η Ανια στο διαδίκτυο. Θαυμάστε την.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View