Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Ο Γουές Αντερσον ως μικρομηκάς (του μισάωρου) στο Netflix, πρωταγωνιστεί ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

Ο Γουές Αντερσον ως μικρομηκάς (του μισά...

Από τα τέλη του μήνα θα δούμε το «The Wonderful Story of Henry Sugar»- προβλήθηκε πρόσφατα στη βενετσιάνικη Μόστρα

Oπως ανέφερε το Variety αλλά τώρα γράφει και η επίσημη σελίδα του Netflix το φιλμ μικρού μήκους «The Wonderful Story of Henry Sugar» του στυλίστα σκηνοθέτη Γουές Αντερσον αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου (Netflix).

Στο επίκεντρο ένας τζογαδόρος που μαθαίνει την τέχνη του διαλογισμού για «να κατακτήσει την ικανότητα να εξαπατάει». Πρωταγωνιστεί ο πολυβραβευμένος βρετανός ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς με τους Ρειφ Φάινς, Ντεβ Πατέλ, Μπεν Κίνγκσλει στο πλευρό του.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του καταξιωμένου συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Roald Dahl, που κυκλοφόρησε το 1977 και έκανε πρεμιέρα εκτός συναγωνισμού στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας κερδίζοντας θερμό, τετράλεπτο χειροκρότημα.

«Για πολύ καιρό ήθελα να ασχοληθώ με τον Henry Sugar», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Αντερσον. «Αυτό που μου άρεσε στην ιστορία ήταν η γραφή, τα λόγια του Dahl… Έχει διάρκεια γύρω στα 37 λεπτά. Όμως, όταν ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω, τα δικαιώματα δεν ανήκαν πια στην οικογένεια Dahl. Τα είχαν πουλήσει στο Netflix. Οπότε δεν γινόταν να δημιουργήσω αλλού την ταινία, από τη στιγμή που ήταν κομμάτι της streaming πλατφόρμας», εξήγησε. Προς το παρόν πάντως εν όψει πρεμιέρας κυκλοφορεί το σχετικό τρέιλερ.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View