Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Ο Λάνθιμος φωτογράφισε την Εμμα Στόουν σε γειτονιές της Αθήνας για το W magazine

Ο Λάνθιμος φωτογράφισε την Εμμα Στόουν σ...

Πρόκειται για ασπρόμαυρες λήψεις, η διάσημη ηθοποιός κυκλοφορεί με μια κούκλα σε λιμάνι του Πειραιά, Κερατσίνι κ.α.

«Αυτοκόλλητοι» η βραβευμένη με Οσκαρ star, Εμμα Στόουν και ο διάσημος Ελληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος.

Μετά την πολυβραβευμένη ταινία «The Favorite», τη μικρού μήκους «Βληχή» αλλά και το «Poor Things» που επικράτησε στο φεστιβάλ Βενετίας και σύντομα βγαίνει στα σινεμά, δημοσιοποιήθηκε μια φωτογράφιση που έκαναν μαζί στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, το περιοδικό W παρουσίασε την περιήγησή τους με τίτλο «Η Εμμα Στόουν θα πάει όπου κι αν την οδηγήσει ο Γιώργος Λάνθιμος». Όπως μάλιστα αναφέρει ο συντακτης του θέματος, ο Ελληνας κινηματογραφιστής του είχε πει κάποτε «Δεν υπάρχει τίποτα που η Εμμα Στόουν δεν μπορεί να κάνει. Είναι ατρόμητη». Για το Art Issue του περιοδικού, η νεαρή ηθοποιός, ντυμένη με Louis Vuitton, ποζάρει σε τοποθεσίες γεμάτες αντιθέσεις παρέα με μια μεγάλη κούκλα.

«Λατρεύω τις αντιφάσεις που βρίσκεις στην πόλη: το μείγμα του πολύ μοντέρνου και μάλλον άσχημου δίπλα στο πολύ όμορφο. Θέλαμε να κάνουμε έναν συνδυασμό από μεγάλα τοπία και οικεία πορτρέτα. Και θέλαμε να πούμε μια μικρή ιστορία» δήλωσε ο σκηνοθέτης. Φόντο αθηναϊκές γειτονιές και παραλίες, το λιμάνι του Πειραιά αλλά και παλιά κτίρια, ξενοδοχεία και πολυκατοικίες της περιοχής, το Κερατσίνι, η Σχολή Καλών Τεχνών.

«Εξετάσαμε μαζί διαφορετικές αναφορές. Μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση οι φωτογραφίες του Χάρι Κάλαχαν με πρωταγωνίστριες τη γυναίκα και την κόρη του, τις οποίες τράβηξε σε φυσικούς χώρους όπου οι φιγούρες φαινόταν μικροσκοπικές, ενώ έκανε επίσης πιο κοντινά πορτρέτα. Η Εμμα δεν ήταν μόνο το μοντέλο και η μούσα μου, βοήθησε και στην ανάπτυξη των φωτογραφιών» εξήγησε ο Λάνθιμος.

 «Πριν από μερικά χρόνια, ο Γιώργος άρχισε να ενδιαφέρεται για τη φωτογραφία ταινιών. Άρχισε να κάνει δικές του εκτυπώσεις και έμαθε κι εμένα. Ξεκινήσαμε σε έναν αυτοσχέδιο σκοτεινό θάλαμο στο μπάνιο του, αλλά τα τελευταία χρόνια, έφτιαξε έναν επαγγελματικό σκοτεινό θάλαμο στο στούντιο του στην Αθήνα. Έμαθε λίγο πολύ πώς να εκτυπώνει φωτογραφίες παρακολουθώντας βίντεο στο YouTube» αποκάλυψε η ίδια η Στόουν.

*Η παραγωγή είναι της Blackbird Productions- producer: Eleni Kossyfidou, location manager: Yota Skouvara, photo assistants: Zacharias Dimitriadis, Alexandros Dimitriadis, layout Vasilis Marmatakis,  film processing & contact sheets by Elias Kosindas, production assistants: Stella Bizirtsaki, Vangelis Vrochidis. Special thanks to Athens School of Fine Arts.

 Ειδήσεις Τώρα

Τιμοτέ Σαλαμέ: Προτείνει ροζ βελούδινο κοστούμι και περιδέραιο στους κυρίους για τα Χριστούγεννα

Στολίστηκε ο Λευκός Οίκος: Η Τζιλ Μπάιντεν εστίασε στην παιδικότητα των Χριστουγέννων

Νάταλι Πόρτμαν και Μάργκο Ρόμπι ζάλισαν τα φλας στην απονομή των βραβείων Gotham

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View