Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

«Poor Things»: Κυκλοφόρησε νέα αφίσα της πολυαναμενόμενης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

«Poor Things»: Κυκλοφόρησε νέα αφίσα της...

Διακρίνεται η πρωταγωνίστρια Έμα Στόουν (Emma Stone) ντυμένη μ' ένα εντυπωσιακό γαλάζιο φόρεμα

Λίγες ώρες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της καινούριας ταινίας «Poor Things» του Έλληνα διεθνούς κινηματογραφικού δημιουργού Γιώργου Λάνθιμου στο 80ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, δόθηκε στην δημοσιότητα μία νέα αφίσα του φιλμ. Διακρίνεται η πρωταγωνίστρια Έμα Στόουν (Emma Stone) ντυμένη μ΄ένα εντυπωσιακό γαλάζιο φόρεμα.

Η ταινία «Poor Things», το διαφημιστικό τρέιλερ της οποίας ήδη παίζεται στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε, είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Σκοτσέζου Άλισντερ Γκρέι (Alistair Gray) που κυκλοφόρησε το 1992 και σε διασκευή του θεατρικού συγγραφέα Τόνι Μακναμάρα (Tony McNamara). Η Έμα Στόουν που είχε συνεργαστεί με τον Λάνθιμο στην Οσκαρική «Ευνοούμενη», συμπρωταγωνιστεί στο «Poor Things» με τον Γουίλεμ Νταφόε (Willem Dafoe) και τον Μαρκ Ράφαλο (Mark Ruffalo) οι οποίοι μεταξύ άλλων μοιράζονται μαζί της την νέα αφίσα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail το «παγωμένο» γαλάζιο βλέμμα της προς τον θεατή, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα σκούρα μέχρι τον ώμο μαλλιά της.

Να σημειωθεί πως η ταινία αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον τόσο από τους κριτικούς όσο και το κοινό στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας, το οποίο ήδη ξεκίνησε την Τετάρτη 30/8/2023.

*Στις Ελληνικές αίθουσες το φιλμ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε διανομή της Feelgood, στις 4 Ιανουαρίου 2024.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture