Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Μetallics, μαύρο, κόκκινο: Η Βιττόρια Τσερέτι με το Chanel μακιγιάζ των φετινών Χριστουγέννων

Μetallics, μαύρο, κόκκινο: Η Βιττόρια Τσ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η ιταλίδα αγαπημένη του Λεονάρντο ντι Κάπριο υποδεικνύει ένα ακόμα «smoky», βερνίκια και σκιές για τα ρεβεγιόν

Μόνιμη ambassador της Chanel Beauty, η ιταλίδα καλλονή super model Βιτόρια Τσερέτι λανσάρει τη Holiday 2023 Collection του διάσημου γαλλικού οίκου για τα Χριστούγεννα που καταφθάνουν.

Χτενισμένη σε style της δεκαετίας του ’20, τότε που τα βραδινά ρούχα παρέπεμπαν σε κοσμήματα, ακολουθεί το trend με το εφέ που γυαλίζει, το οποίο συναντάμε και σε άλλες εταιρείες, ενώ τα βασικά επίσημα χρώματα όπως το κόκκινο και το χρυσό πρωταγωνιστούν. Η μεγαλύτερη έμφαση δίνεται πάντως στα μάτια, με ένα πολύ εντυπωσιακό «smoky» αποτέλεσμα.

Κάντε δώρο στον εαυτό σας την παλέτα σκιών Lumiere Graphique, με τους τρεις τόνους του χρυσού, μαύρο και λευκό που αστραποβολούν.  Επίσης την πούδρα λάμψης Duo Lumiere, τα κραγιόν μακράς διάρκειας σε διαφορετικά κόκκινα Rouge Allure L’ Extrait και τα βερνίκια σε pink- white, patina gold και glittering black. Βοηθητική αγορά το «στιλό ματιών» Signature De Chanel  eyliner penn. Οι experts στα περιοδικά  αποκαλούν την συγκεκριμένη σειρά εκθαμβωτική. Το όνομα Chanel παρουσιάζει κάθε χρόνο άλλωστε ειδική πρόταση ομορφιάς για τη γιορτινή περίοδο που ξεχωρίζει με την αρτιότητα και τη μοναδικότητά της.

Ταυτόχρονα κυκλοφορούν ειδικές συσκευασίες – δώρα με αρώματα και άλλα είδη στα καταστήματα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View