Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Βρετανική Vogue: 40 γυναίκες megastars στο τελευταίο τεύχος του Εντουάρντ Ενινφουλ

Βρετανική Vogue: 40 γυναίκες megastars σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Συνάντηση μεγατόνων για το «αντίο» του editor in chief, που ύμνησε το diversity στο περιοδικό

Μετά από εξίμισι χρόνια και 75 τεύχη, ο επικεφαλής της βρετανικής Vogue Εντουάρντ Ενινφουλ αποχαιρετάει τη θέση του στο περιοδικό με ένα εξώφυλλο που μαγνητίζει τα βλέμματα. 

Συγκέντρωσε 40 τεράστια γυναικεία ονόματα μόδας, τέχνης, αθλητισμού, θεάματος στοχεύοντας να παρουσιάσει κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στην ιστορία της συγκεκριμένης έκδοσης.

Ηταν ο πρώτος έγχρωμος σε τόσο υψηλό πόστο για τον όμιλο Conde Nast και πλέον αναλαμβάνει global creative and cultural advisor, ως το «δεξί χέρι» της Αννα Γουίντουρ. Στην θητεία του ως editor in chief, ο 51χρονος από την Γκάνα, έκανε εξώφυλλα με τρανσέξουαλ και plus size models και ανέδειξε πρόσωπα όπως η Ριάνα, η ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής Μάρκους Ράσφορντ και ο ηθοποιός Τιμοτέ Σαλαμέ.

Το ότι κατόρθωσε να συγκεντρώσει τόσες ντίβες μαζί για το τεύχος που κυκλοφορεί στις 13/2 θεωρείται επίτευγμα. Ο τίτλος είναι «Legendary»  με υπότιτλο epic shoot. Στις εσωτερικές σελίδες τα παρασκήνια του project είναι απολαυστικά.

«Εδώ χρειάζονται μήνες για να βρεις μια από αυτές τις γυναίκες για εξώφυλλο. Να έχεις 40; Ανήκουστο» σχολιάζει η Μάιλι Σάιρους. «Αυτή η φωτογράφηση είναι statement αδελφοσύνης» αναφέρει η Σάλμα Χάγιεκ.

Μέσα στην «ομάδα» των megastars ξεχωρίζουν η Τζέιν Φόντα, η Οπρα Γουίνφρει, η Σερένα Γουίλιαμς, η Ιμάν, η Σίντι Κρόφορντ και η Κέιτ Μος μαζί με την κόρες τους και η Βικτόρια Μπέκαμ.

Όπως σημειώνει ο ίδος ο Ενινφουλ: «Οι γυναίκες διαμόρφωσαν την βρετανική Vogue εδώ και 108 χρόνια και σίγουρα στιγμάτισαν κάθε λεπτό τη θητεία μου, για να μην πω ότι με καθοδηγούν στη διάρκεια ολόκληρης της ζωής μου».  

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Adwoa Aboah, Adut Akech, Simone Ashley, Victoria Beckham, Selma Blair, Naomi Campbell, Vittoria Ceretti, Gemma Chan, Jodie Comer, Laverne Cox, Cindy Crawford, Miley Cyrus, Ariana Debose, Cara Delevingne, Jourdan Dunn, Paloma Elsesser, Karen Elson, Cynthia Erivo, Linda Evangelista, Jane Fonda, Kaia Gerber, Gigi Hadid, Salma Hayek, Iman, Maya Jama, Jameela Jamil, Karlie Kloss, Precious Lee, Dua Lipa, Gugu Mbatha-Raw, Kate Moss, Lila Moss, Rina Sawayama, Irina Shayk, Anya Taylor-Joy, Christy Turlington, Amber Valletta, Serena Williams, Oprah and Anok Yai.

 

Ειδήσεις Τώρα

My Way Hotel: Γιορτάζει τον έρωτα με ιταλικά τραγούδια και ιταλικές γεύσεις

Εφτασε η «Priscilla» και προτρέπει τις γυναίκες να μην υπακούουν ως γλάστρες ή κατοικίδια

Yποκλινόμαστε στο Valentino outfit της Τζένιφερ Λόπεζ, office σακάκι και γοργονέ κατακίτρινη φούστα!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View