Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

«Παραμιλάει» το διαδίκτυο με το live της Μάιλι Σάιρους στα Grammy, σαγήνευσε με 5 looks

«Παραμιλάει» το διαδίκτυο με το live της...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δεν είδατε τα βιντεάκια; Τραγούδησε την επιτυχία «Flowers» και αποθεώθηκε, έμπνευση το πρότυπό της Τίνα Τάρνερ

Δεν είναι μόνο το red carpet που προσελκύει το στυλιστικό ενδιαφέρον σε ένα κορυφαίο event της αμερικάνικης σόουμπιζ, όπως τα ιστορικά βραβεία Grammy.

Είναι και όσα συμβαίνουν στη σκηνή αλλά και στα παρασκήνια. Όπως αποδείχθηκε τελικά, στην πολυσυζητημένη τελετή του 2024, όπου «έσκισαν» οι γυναίκες, η 31χρονη τραγουδοποιός και performer Μάιλι Σάιρους «ήταν όλα τα λεφτά».

Η pop star από το Τενεσί κατέπληξε με το live της αλλά και με το ντύσιμό της γενικότερα, καθώς άλλαξε 5 φορές! Τραγουδώντας ζωντανά την επιτυχία «Flowers» που της χάρισε διακρίσεις στις κατηγορίες «Ηχογράφηση της χρονιάς» και «Καλύτερη pop σόλο ερμηνεία», ήταν καταιγιστική και αξιομνημόνευτη. Δεν μπορεί να μην έχετε πετύσει τα βιντεάκια που κυκλοφορούν!

Η κίνησή της και η ερμηνεία της, αλλά και το υπέροχο κορμί της με αποκαλυπτικό, αστραφτερό κοστούμι, συν το κρεπαρισμένο χτένισμά της, ξεσήκωσαν τους θεατές αλλά τρέλαναν και το διαδίκτυο. Από το ίδιο βράδυ μέχρι σήμερα, τα στιγμιότυπα από το πολύκροτο show της κυκλοφορούν στο ίντερνετ με αμέτρητους αποδέκτες. Ανάμεσα στους στίχους η διάσημη τραγουδίστρια πρόλαβε να πανηγυρίσει το ότι βραβεύτηκε για πρώτη φορά με Grammy ενώ στο φινάλε ρόκαρε στο μικρόφωνο όπως το ίνδαλμά της Τίνα Τάρνερ.

Η Μάιλι αναμφίβολα πήγε στο event προετοιμασμένη να εντυπωσιάσει. Tα διεθνή media λένε πως αν υπήρχε βραβείο πιο καλοντυμένης θα το κέρδιζε δικαιωματικά. Η λάμψη της επισκίασε ακόμα και το ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ.

-Καταρχήν έφθασε στην απονομή ημίγυμνη. Το χρυσό naked dress της ήταν φτιαγμένο από 14. 000 παραμάνες και φάνταζε σαν ολόσωμο κόσμημα. Δημιουργία του οίκου Maison Margiela by John Galliano, βασιζόtαν σε ρούχο του 1997 του πασίγνωστου σχεδιαστή. Τα μαλλιά της χτενισμένα στην ιδέα του glam & volume ήταν σαν περικεφαλαία λιονταριού με την υπογραφή του hair stylist Bob Recine: «Αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι στατικό, ογκώδες αλλά και sexy» δήλωσε ο ίδιος στα περιοδικά. Το μακιγιάζ της είχε nude χείλη και cat-eye eyeliner στα μάτια by James Kaliardos.

 

Επί σκηνής η Μάιλι σαγήνευσε άπαντες με το hit «Flowers» αλλά και την εικόνα της. Το κορμί της έδειχνε τέλειο με vintage minidress του 2002, με ετικέτα Bob Mackie. Οι μεταλιζέ του υφή με τα κρόσσια θύμιζε τη θρυλική Τίνα Τάρνερ. Μιλάμε για το σχεδιαστή που έχει συνδεθεί με κοστούμια της Cher.  

To συγκεκριμένο προέρχεται από την παλιά collection «Broadway With Love» και λαμποκοπούσε μοναδικά.

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια φόρεσε και ένα ακόμα outfit Bob Mackie, μια εφαρμοστή, ολόσωμη φόρμα από δικτυωτή δαντέλα με τελειώματα από κρυστάλλινα κρόσσια. Ηταν μια western αναφορά στην παράδοση της ενδοχώρας της πατρίδας της. Ντυμένη έτσι, τη «συνέλαβε» ο φακός μαζί με το σύντροφό της, Mαξ Μοράντο, ντράμερ της ροκ μπάντας Lilly. Το ζευγάρι είναι μαζί δυόμισι χρόνια.

-Στο βάθρο, η Μάιλι παρέλαβε την πρώτη διάκριση από τα χέρια της Μαράια Κάρει, με υπέρκομψη και αστραφτερή φόρμα Tom Ford σε μαύρο. Ένα jumpsuit εξώπλατο και ολοκέντητο, με δέσιμο στο λαιμό και eighties style.

Ακολούθησε μια τουαλέτα σε καφέ-μπορντό του οίκου Gucci. Mονόπαντο ντεκολτέ, εκθαμβωτική υφή από πέτρες και πλαινό σκίσιμο ως τη μέση τρέλαναν τα φλας. Πρόκειται για την απόχρωση – statement color της φετινής άνοιξης, καθώς συνδέεται με τη νέα εποχή στη διεύθυνση του ιταλικού οίκου. Το φόρεμα συνδυάστηκε με χαρακτηριστικό τσαντάκι και εσάρπα από φτερά στον ίδιο τόνο.

Φορώντας το, η pop star ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και τον κόσμο αναφέροντας πως «δεν πιστεύει να ξέχασε κανέναν όπως συνέβη με το… εσώρουχό της».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View