Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Μάιλι Σάιρους κατ’ οίκον: Πολλά χρώματα, animal prints και κάτι από Τζίμι Χέντριξ

Μάιλι Σάιρους κατ’ οίκον: Πολλά χρώματα,...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 28χρονη αμερικανίδα performer εμπιστεύθηκε τη μαξιμαλιστική διακόσμηση στη μητέρα και μάνατζέρ της

Λιγότερο από ένα χρόνο έχει μετακομίσει στην καινούρια κατοικία της στη Νότια Καλιφόρνια, η 28χρονη super star Μάιλι Σάιρους. Ταυτισμένη με την προκλητική και σκανδαλώδη συμπεριφορά στην καλλιτεχνική και προσωπική της ζωή, δεν αναμενόταν βέβαια να υιοθετήσει ένα «ήσυχο» deco style. Με το που ολοκληρώθηκε η διακόσμηση, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό AD αποδεικνύοντας πως το σπίτι την αντιπροσωπεύει ασυζητητί. Η μητέρα της τραγουδίστριας, Τις, μέντορας και μάνατζέρ της, επιμελήθηκε τους χώρους ως έμπειρη interior designer με τη βοήθεια του συνεργάτη της Ματ Σάντερς. «Αυτό που με ενδιαφέρει, μπαίνοντας σε ένα σπίτι, είναι να αντανακλά την προσωπικότητα αυτού που ζει μέσα, να φαίνεται δηλαδή τι αγαπάει και τι του αρέσει. Είμαστε τόσο κοντά με τη Μάιλι, ώστε ήμουν ικανή να το πετύχω αυτό. Στο δικό μου σπίτι οι τόνοι είναι ουδέτεροι. Για τη Μάιλι έπρεπε να αισθάνεσαι rock & roll. Mε πολύ χρώμα. Technicolour» εξηγεί. «Αυτό που χαρακτηρίζει τη μαμά μου σαν διακοσμήτρια και σαν μητέρα, είναι η κατανόησή της και πως δεν κριτικάρει. Οτιδήποτε ονειρεύομαι μπορεί να το υλοποιήσει κι ας μην είναι του γούστου της» λέει η Μάιλι. Το ντεκόρ κρύβει λοιπόν πολλές εκπλήξεις, ρίσκα και μαξιμαλιστική διάθεση. 

Με έξι υπνοδωμάτια, επτά μπάνια και άπλετους χώρους υποδοχής, το σπίτι έχει βαφτεί μαύρο εξωτερικά, ενώ ο κήπος με την πισίνα παραπέμπει σε resort της Γιούτα. Τα φυτά και η πέτρα θυμίζουν στη Μάιλι τα παιδικά της χρόνια στο Νάσβιλ. Στο βασικό καθιστικό όμως νιώθει wild pop diva: οι τόνοι του έντονου μπλε, του μοβ και του ροζ κυριαρχούν. Στην κουζίνα οι στόφες της τραπεζαρίας είναι ζέμπρα, το powder room έχει «ντυθεί» με ταπετσαρία από τίγρεις του Gucci, ενώ η κουρτίνα του μπάνιου απεικονίζει έργο του Ματίς. Το studio είναι γεμάτο βελούδα και ψυχεδελικά prints ενώ το lounge έχει λεοπάρ τοίχους και καθιστικά με πορτοκαλί και φούξια «νερά» αλλά και τη λέξη radio να φωτίζεται με neon. H κρεβατοκάμαρα είναι πιο «dark» με τη Ντέμπι Χάρι πάνω από το κρεβάτι και γκρίζα γούνινη κουβέρτα. «Αυτό που αγαπάω στο σπίτι μου είναι πως πέρα από τα χαρούμενα, φλογερά χρώματα σε κάποια σημεία διακρίνεις κάτι βαρύ και ανδροπρεπές. Αυτό αντιπροσωπεύει τη γενιά μου. Μια θηλυκή διάσταση, αλλά και κάτι από Τζίμι Χέντριξ» περιγράφει η Μάιλι.

Τη βλέπουμε να ξεναγεί την κάμερα ντυμένη με vintage Saint Laurent φόρεμα με πολύχρωμες ρίγες και ολοκέντητο, παλιό καφτάνι. Αγαπημένη της γωνιά μια ιστορική design βιβλιοθήκη (1981 Carlton bookcase by Ettore Sottsass) που έχει πάνω την μοβ περούκα της cult σειράς «Black Mirror». Ένα από τα πολλά πρόσωπα της πρώην teen idol και νυν pansexual performer. Ατρόμητη στην τέχνη της, ατρόμητη κατ’ οίκον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View