Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Τζένιφερ Λόπεζ, πρεμιέρα: Φιλιά, χάδια και ερωτική εξομολόγηση στον Μπεν με τουαλέτα Zuhair Murad

Τζένιφερ Λόπεζ, πρεμιέρα: Φιλιά, χάδια κ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H λατίνα super star έκανε ταινία τη σχέση της και ήταν ακόμα μια φορά απαστράπτουσα

Αναστάτωσε ακόμα μια φορά τα πλήθη και τις κάμερες στο Λος Αντζελες, το διάσημο ζευγάρι Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Αφλεκ.

Μέσα σε καταιγιστικά φλας και ζητωκραυγές περπάτησαν μαζί στην πρεμιέρα του νέου, μουσικού φιλμ της 54χρονης λατίνας ντίβας προσφέροντας στους θεατές άφθονα ρομαντικά βλέμματα, τρυφερά χάδια και πολλά φιλιά. Η εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί το οποίο ήταν γεμάτο κόκκινα ροδοπέταλα έγινε την παραμονή της Ημέρας των Ερωτευμένων. Οπότε δεν έγινε τυχαία. Οι δυο stars επιθυμούσαν να διατυμπανίσουν την αγάπη τους και ήταν πολύ διαχυτικοί.

 Το μιούζικαλ της Λόπεζ βασίζεται άλλωστε στα πραγματικά γεγονότα που οδήγησαν στην επανασύνδεσή τους. Τιτλοφορείται «This Is Me... Now: A Love Story», κυκλοφορεί αυτές τις μέρες και σχετίζεται με τα δυο σχετικά άλμπουμ της τραγουδίστριας και ηθοποιού.

 

Αναφερόμενη στον αρχικό τους δεσμό στα νιάτα τους η Λόπεζ είπε στο Variety πως η σχέση τους «είχε καταρρεύσει από το βάρος της πίεσης των media». «Χάσαμε τον εαυτό μας και χρειαζόμασταν να χωρίσουμε γιατί δεν ξέραμε πώς να επιβιώσουμε σε αυτό. Έπρεπε να βρω τον εαυτό μου και έπρεπε να βρει κι εκείνος τον εαυτό του», πρόσθεσε.

 Για τη  βραδιά της πρεμιέρας η δημοφιλέσταστη performer και style icon ντύθηκε από τον αγαπημένο της, sexy glam οίκο Zuhar Μurad. H τουαλέτα της διέθετε αποκαλυπτικό, βελούδινο μπούστο με έξτρα μανίκια και διάφανη μαύρη φούστα από κεντημένο τούλι, Τα αστραφτερά κρύσταλλα σχημάτιζαν γραμμώσεις και τα 12 ζώδια της αστρολογίας. Εντονο μακιγιάζ στα μάτια, vintage σκουλαρίκια Joseph Saidian and Sons και δαχτυλίδια με διαμάντια A.Jaffe ολοκλήρωσαν το look της.

Θυμίζουμε πως η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύτηκε την παλιά της αγάπη Μπεν Αφλεκ τον Αύγουστο του 2022, ενώ είχαν προηγηθεί στη ζωή της τρεις διαζύγια και ένας μακρόχρονος αρραβώνας.

Ειδήσεις Τώρα

Micro French Mani: Η επόμενη μέρα του «γαλλικού», με ένθερμη οπαδό τη Μάργκο Ρόμπι

Πουλόβερ δεμένο στους ώμους αντί του κασκόλ, καθεστώς τώρα στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Michael Kors Fall -Winter 2024/25: Αποθέωσε τη ντουλάπα της γιαγιάς και της μαμάς του

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View