Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

«Dune 2» premiere: Πώς σας φαίνονται τα ανατρεπτικά looks της Ζεντάγια στο Μεξικό;

«Dune 2» premiere: Πώς σας φαίνονται τα ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η νεαρή star δοκιμάζει άφοβα νέες τάσεις και εμπιστεύεται τυφλά των διάσημο stylist Law Roach

Eκανε πάλι τη διαφορά η Ζεντάγια στο μακρινό Μεξικό.

Προωθώντας την καινούρια, φαντασμαγορική περιπέτεια φαντασίας «Dune» στο red carpet εμφανίστηκε με σύνολα περίεργα σαν φόρμα και σύνθεση. Η 27χρονη καλιφορνέζα ντίβα έδωσε το παρών στην προβολή και στο event του Four Seasons Hotel, μαζί με τους λαμπερούς συμπρωταγωνιστές της Τιμοτέ Σαλαμέ, Φλόρενς Πιου, Οστιν Μπάτλερ. Και σίγουρα τα looks της απασχόλησαν περισσότερο από των άλλων.

Η Ζεντάγια εμπιστεύεται τυφλά τον super star του styling στο Χόλιγουντ, Law Roach. Αυτός ευθύνεται για τη μετατροπή της σε style icon, άλλωστε έκανε κάτι αντίστοιχο για τις Σελίν Ντιόν και Ανια Τέιλορ Τζόι.

Αυτή τη φορά έντυσε τη Ζεντάγια με καφέ δημιουργία Bottega Veneta, δηλαδή ένα υπερβολικά κοντό τοπ με εκκεντρικούς, κυκλικούς ώμους και ασορτί φούστα με δερμάτινη φάσα στη μέση. Αργότερα εμφανίστηκε με πρόταση του ανερχόμενου label Torisheju που ένωνε πανιά με γυρίσματα, πτυχές και κόμπους. Και τα δυο είχαν ένα φουτουριστικό, θεατρικό ύφος, έμοιαζαν δηλαδή με καλλιτεχνικά κοστούμια. Η βρετανίδα σχεδιάστρια Torishéju Dumi με τις βραζιλιάνικες και νιγηριανές ρίζες είναι το νέο hot όνομα στους κύκλους της μόδας του Λονδίνου και εντυπωσίασε πρόσφατα στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού.  

Ειδήσεις Τώρα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View