Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Ως τον Απρίλιο στο θεατρικό Λονδίνο, ποδαρικό με sequin dress

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Ως τον Απρίλιο στο ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Διάλεξε για την πρεμιέρα βρετανικό brand που λατρεύει η Κέιτ Μίντλετον και έχει σήμα κατατεθέν τη λάμψη

H αξεπέραστη Carrie του «Sex & the City» βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα και συνεχίζει να διαπρέπει στη μόδα ως style icon.

Μιλάμε βέβαια για την 58χρονη αμερικανίδα star Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία μετακόμισε προσωρινά στο Λονδίνο για καλλιτεχνικούς λόγους: Η παράσταση «Plaza Suite» του Neil Simon που «έσκισε» εισπρακτικά στη Νέα Υόρκη θα παίζεται μέχρι τον Απρίλιο στο West End με τσουχτερές τιμές εισιτηρίων.

 Η Σάρα Τζέσικα με αφορμή τo event της πρεμιέρας στο ξενοδοχείο Savoy, μας σύστησε την τάση του λεγόμενου sequin dress, δηλαδή του φορέματος που είναι γεμάτο λάμψη και διακοσμημένο με πέτρες, κρύσταλλα κ.α. ώστε να θυμίζει κόσμημα. Ηταν πολύ χαμογελαστή και τρυφερή με το σύζυγο και συμπρωταγωνιστή της Μάθιου Μπρόντερικ. 

Η ίδια διάλεξε μια εκδοχή από το βρετανικό label Jenny Packham, με διάφανη, σκούρα βάση και super glam χρυσό διάκοσμο  σε μίντι μήκος. Το συνδύασε με μαύρες γόβες SJP δηλαδή της δικής της εταιρείας παπουτσιών και τσάντα με κρυστάλλινη επιφάνεια.

Το brand φορέματος είναι το αγαπημένο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, που το επιλέγει πολύ συχνά σε επίσημες εκδηλώσεις. Θυμηθείτε πως τέτοια ρούχα αποτελούν επένδυση γιατί είναι πάντα επίκαιρα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View