Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Bridget Jones 4: Επιστρέφει ο Χιου Γκραντ και εισβάλλει ο Λίο Γούνταλ του «One Day»!

Bridget Jones 4: Επιστρέφει ο Χιου Γκραν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η κεντρική ηρωίδα είναι πλέον χήρα και ερωτεύεται έναν πολύ νεότερό της που γνωρίζει στο διαδίκτυο

Ανυπομονούμε ήδη!

Επισημοποιήθηκε πως είναι στα σκαριά η τέταρτη ταινία «Bridget Jones» με πρωταγωνίστρια τη Ρενέ Ζελβέγκερ και μάλιστα τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν αυτό το καλοκαίρι στο Λονδίνο. Με στόχο να γίνει η πρεμιέρα στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου το 2025, το ένα δημοσίευμα διαδέχεται το άλλο διεθνώς.

Η πολυαναμενόμενη ρομαντική κομεντί βασίζεται στο βιβλίο «Bridget Jones: Mad About the Boy» που είναι το πιο επιτυχημένο εμπορικά- και επειδή το έχουμε διαβάσει, βεβαιώνουμε πως είναι απολαυστικά ξεκαρδιστικό. Η Μπρίτζετ που πάντα μοχθεί για προσωπική ευτυχία και επαγγελματική καταξίωση οδεύει πλέον στα 50. Πάντα αδέξια, γκαφατζού και χαριτωμένη, είναι πια μια παχουλή χήρα που προσπαθεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της μητρότητας, να καταξιωθεί ως σεναριογράφος και να ξαναβρεί τον έρωτα.

 Με την παρότρυνση των φίλων της, θα ανανεωθεί εμφανισιακά και θα αναζητήσει σύντροφο σε νυχτερινές εξόδους αλλά και σε διαδικτυακές γνωριμίες. Ετσι θα αποκτήσει ένα γοητευτικό boyfriend, πολύ νεότερό της, που θα φέρει τα «πάνω κάτω» στη μονίμως ανάστατη ζωή της. Ταυτόχρονα κοντράρεται με το γυμναστή του σχολείου των παιδιών της….

 

Ενας κινηματογραφικός χαρακτήρας που έχε...

Ενας κινηματογραφικός χαρακτήρας που έχει αγαπηθεί παγκοσμίως

Ο Χιου Γκραντ θα ξαναπαίξει, είχε απουσι...

Ο Χιου Γκραντ θα ξαναπαίξει, είχε απουσιάσει στο τρίτο φιλμ

Η νέα παραγωγή της Universal Pictures και του Working Title, που αποτελεί προσαρμογή του ομότιτλου μυθιστορήματος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις δια χειρός Έλεν Φίλντινγκ διαθέτει δελεαστικό καστ. Απών θα είναι ο Κόλιν Φερθ καθώς ο χαρακτήρας του έχει πεθάνει στην ιστορία. Όμως παραμένει ο Χιου Γκραντ που υποδύεται το γνωστό και αμετανόητο playboy σε ώριμη ηλικία και η Εμμα Τόμσον που κάνει τη γιατρό. Η μεγάλη έκπληξη είναι πως για τον παιχνιδιάρικο ρόλο του 30χρονου εραστή επιλέχθηκε ο πολυσυζητημένος Λίο Γούνταλ, που έχει κάνει θραύση στις τηλεοπτικές σειρές «One Day» και «White Lotus». Ακόμα, θα λάβει μέρος ο εξαιρετικός ηθοποιός Τσιούετελ Έτζιοφορ του «Love Actually».

Ο Λίο Γούνταλ μας κατέκτησε στο συγκινητ...

Ο Λίο Γούνταλ μας κατέκτησε στο συγκινητικό One Day του Netflix

O Tσιουέτελ Ετζιοφορ

O Tσιουέτελ Ετζιοφορ

Για πρώτη φορά  σκηνοθετεί άνδρας, ο Μίκαελ Μόρις, ενώ το σενάριο έγραψε η ίδια η συγγραφέας Έλεν Φίλντινγκ. Θυμίζουμε πως το αρχικό φιλμ, «Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς» γνώρισε τεράστια επιτυχία μετά την κυκλοφορία του το 2001 ενώ χάρισε στη Ζελβέγκερ την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ. Συνολικά το κινηματογραφικό franchise έχει εισπράξει 760 εκατομμύρια δολάρια στο box office, παγκοσμίως. Η 55χρονη Ρενέ Ζελβέγκερ που είναι κάτοχος 2 Οσκαρ σήμερα, έχει ταυτιστεί με την συγκεκριμένη ηρωίδα. Οι fans ανυπομονούν να την ξαναδούν ως Μπρίτζετ και ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλεγόμαστε κι εμείς.

 Ειδήσεις Τώρα

Ζεντάγια: Press tour- πασαρέλα στη Ρώμη, έκαναν αίσθηση οι γόβες με μπαλάκια του τένις

Γεωργία Παράσχη: «Τα είπαμε» με τη γνωστή εικαστικό που εκθέτει τοπιογραφίες στην Cube Gallery

Xρυσοί Σκούφοι 2024: Πάλι υπερίσχυσε όλων το Etrusco της Κέρκυρας (για 12η χρονιά)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View