Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Τhe Gentlemen: Ο Γκάι Ρίτσι σαρκάζει και αποθεώνει το βρετανικό χαρμάνι αριστοκρατίας και υποκόσμου

Τhe Gentlemen: Ο Γκάι Ρίτσι σαρκάζει και...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Απολαυστική έκπληξη, η νέα, super stylish σειρά του Netflix- Aπανωτά δημοσιεύματα από το Tatler

Nέα μας αγάπη στο Netflix τα οκτώ, πολύ «γεμάτα», επεισόδια της σειράς The Gentlemen.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης (και πρώην σύζυγος της Μαντόνα) Γκάι Ρίτσι δημιουργεί την τηλεοπτική εκδοχή της παλιότερης ομώνυμης ταινίας του κατακτώντας το κοινό. Πρόκειται για το «glorification of Englishness» κατά το super chic περιοδικό Tatler, που γράφει και ξαναγράφει για το γοητευτικό πρωταγωνιστή Τέο Τζέιμς, τον οικογενειακό πύργο, τις μαγευτικές τοποθεσίες και τα κτίρια της αγγλικής εξοχής αλλά και του Λονδίνου. Μιλάμε για ένα μοναδικά stylish project καθώς το χιούμορ και η περιπέτεια σμίγει με την καθαρόαιμη βρετανική αισθητική.  

Με λίγα λόγια χαζεύεις το παραδοσιακό styling στο βεστιάριο της υπαίθρου, τα upper class σαλόνια στις πελώριες, ιστορικές επαύλεις αλλά και τα σκοτεινά στέκια, τα τροχόσπιτα, τα ρινγκ των γκάνγκστερ, των τσιγγάνων και τωνξ πυγμάχων.   

 Σύμφωνα με την υπόθεση, ένας γόνος αριστοκρατικής οικογένειας και πρώην στρατιωτικός, κληρονομεί τον πύργο του πατέρα του, ο οποίος χρηματοδοτείται μυστικά από την παράνομη επιχείρηση καλλιέργειας και διακίνησης κάνναβης της φαμίλιας Γκλας. Ενώ προσπαθεί να απαλλαγεί από την εγκληματική συνεργασία, μπλέκει με διάφορους κακοποιούς και αντιμετωπίζει απίστευτα απρόοπτα. Ο άμυαλος αδελφός του και η κυνική μαφιόζα Σούζι Γκλας συμβάλλουν στο να βυθίζεται ολοένα στις βίαιες πρακτικές του υποκόσμου…

 Το όλο «σκηνικό» θυμίζει πολύ τα φιλμ του Γκάι Ρίτσι «Δυο καπνισμένες κάννες»,  «Η αρπαχτή», «Rock n' Rolla», ενώ χάρη στον εκτελεστικό παραγωγό Μάθιου Ριντ παραπέμπει και στο «Peaky Blinders».

Τέο Τζέιμς, Γκάι Ρίτσι

Τέο Τζέιμς, Γκάι Ρίτσι

Ο γεννημένος έξω από το Λονδίνο Τέο Τζέιμς, είναι ο 39χρονος ηθοποιός που μας είχε σαγηνεύσει σε αρχικό επεισόδιο του Downton Abbey ως Τούρκος διπλωμάτης και εραστής της λαίδης Μέρι. Μετά καθιερώθηκε από την τριλογία ταινιών «The Divergent» και πρόσφατα έκανε επιτυχία στην πολυσυζητημένη, αμερικάνικη σειρά «The White Lottus». Ως δούκας «Εντι» παίζει με λιτή εκφραστικότητα, κόντρα δηλαδή σε όσα εξωφρενικά συμβαίνουν. Την υπέρκομψη μητέρα του υποδύεται στη σειρά η κόρη της Βανέσα Ρέντγκρειβ, Τζόλι Ρίτσαρντσον. Εχει ακόμα στο πλευρό του, τους εκλεκτούς ηθοποιούς Κάγια Σκοντελάριο, Ντάνιελ Ινκς, Τζανκάρλο Εσπόζιτο, Βίνι Τζόουνς- άπαντες με αμίμητο british style βεστιάριο.

Η κατοικία του κεντρικού ήρωα, την οποία αγωνίζεται να σώσει, είναι το Badminton House στο Γκλόστερσαϊρ. Mάλιστα, οι νυν ιδιοκτήτες ο δούκας και η δούκισσα του Μπόφορντ έκαναν ειδική φωτογράφιση στο Tatler.

Ετσι, μετά το Bridgerton έχουμε κι άλλες αρχοντικές σάλες να παραμυθιαζόμαστε. Και το Netflix ένα ακόμα hit που γεννάει fashion trends, όπως αυτό της καρό τραγιάσκας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View